Globale tjenester

Sogeti globalt er leverandør av IT-tjenester og tilbyr sine kunder bred kunnskap og spisskompetanse på IT-området. Vi er totalleverandør av IT-tjenester, og vi betrakter ikke IT som et isolert fenomen. For å oppnå suksess skal IT-strategien være nært knyttet til forretningsstrategien og virksomhetens mål. Sogeti etterstreber å knytte virksomheter sammen med IT.

Vi jobber globalt hovedsakelig innenfor fem områder:

IT-styring - Spørsmål vedrørende ledelse og styring for IT-virksomheten, spørsmål vedrørende koblingen mellom IT og forretningsvirksomheten

IT-design - Valg og design av IT-løsninger, -arkitektur og -infrastruktur samt effektvurderinger for investeringer, forundersøkelser og spesifikasjoner av krav

IT-løsninger - Utvikling og integrasjon av systemer, applikasjoner og IT-infrastruktur

IT-administrasjon - Systemadministrasjon og drift av IT-infrastruktur

Sogetis spesialister innenfor de fleste tekniske områdene kan tilføre ekspertise til ditt prosjekt – et område vi kaller IT-spesialister.

Du kan lese mer om våre globale tjenester på www.sogeti.com

I Norge fokuserer vi på tjenester innenfor test og kvalitetssikring av software og CIO Services. Du kan lese mer om våre tjenester innenfor test av software ved å velge i menyen under ”Våre tjenester”.

Omfattende bransjekunnskap

For å forstå en virksomhet kreves bransjekunnskap. Sogeti innehar omfattende kunnskap innenfor mange forskellige områder, for eksempel:

  • Bank og forsikring
  • Energi
  • Legemiddelindustrien
  • Offentlig sektor
  • Telekommunikasjon
  • Transport og logistikk 


Kundetilfredshet i sentrum

Våre prosjekter gjennomføres alltid i tett samarbeid med kunden og gjerne hos kunden. Kunden bestemmer hva som passer best. Sogeti er uavhengig av produkter og samarbeider med de fleste ledende IT-leverandører. Det viktigste for oss er å levere til avtalt tid og å overgå kundens forventninger. Les om vår høye kundetilfredshet.

 

Aktuelt akkurat nå

Les om noen av våre høyaktuelle tjenester for øyeblikket:
Softwaretest med TMap og TPI

Kontaktpersoner

Vil du vite mer om våre testrelaterte tjenester?

Kontaktperson:
Morten Løvstad,
tlf. 95 25 76 94