TMap® - for deg som vil være testvinner

Bedre test av systemene kan føre til store besparelser for ditt selskap på både kort og langt sikt. Sogeti i Norge lanserer nå TMap®, en veldefinert og strukturert metode til testning av software, som opplever stor internasjonal fremgang. TMap® er utviklet av Sogeti i Holland, hvor metoden har vært teststandard i mange år. Metoden har på kort tid spredd seg til hele verden.

TMap Next logoHvorfor TMap®?

Ved hjelp av TMap® skapes en effektiv og hensiktsmessig testprosess. TMap® er en velfungerende metode for å effektivisere testprosesser, ettersom den fokuserer på å finne de viktigste avvikene tidlig i prosessen. Metoden er fleksibel og legger stor vekt på gjenbruk. Strategien er risikobasert og forutsetter at man tar gjennomtenkte beslutninger om hva som skal testes, hvor inngående det skal testes fremfor å teste alt. Der er en rekke fordeler for deg som kunde ved å benytte en effektiv og strukturert testmetodikk som TMap®:

  • Lavere kostnader ved testing og vedlikehold
  • Hurtigere lansering av systemet
  • Gjenbruk av testverktøy
  • Mindre dobbeltarbeid og færre feil
  • Bedre kontroll med tid, kostnader og kvalitet
  • Økt brukervennlighet


Les mer om TMap® på www.tmap.net  

Her kan du også lese om TPI® NEXT, et annet tilbud innen test som Sogeti tilbyr. 

Publikasjoner

Vil du vite mer om TMap®? Les bøkene om metoden. Du kan finne flere opplysninger om bøkene i vårt arkiv over publikasjoner.       

Ny app! TMap® Life Cycle

Sogetis TMap® er vår metode for strukturert, risikobasert testing. Og den er ledende i verden. Den gir deg vårt unike rammeverk direkte i din smartphone og inneholder alt du trenger for å kvalitetssikre alle steg i ditt prosjekt.

Last ned den nye app’en gratis fra App Store eller Android Market.

Sogeti og Testautomatisering


Se filmen i større format.

Kontakt oss!

Vil du vite mer?
Kontakt Sogetis kontor i Oslo så vil vi fortelle deg mer om våre tjenester, og hvordan vi kan hjelpe deg og ditt selskap.

Kontaktperson:
  
Gro Rognstad
gro.rognstad@sogeti.no
+47 99 54 02 91