Anette Valaker
OM OSS
DNA

jobbe sammen - lykkes sammen

Anette var den første nyansatte i Sogeti Norge når vi ble startet i 2007. Hun brenner for teamarbeid og har mange års erfaring som testleder. På grunn av sin gode erfaring kan hun tre inn i prosjekter i enhver bransje, og lykkes.

Beskriv deg selv med 3 ord:
Engasjert, ærlig og sosial

Fortell litt om din bakgrunn:
IT-utdannelse fra Høgskolen i Agder, jobbet blant annet med IT-support før jeg var så heldig å få bli med på Sogeti-eventyret helt fra det startet i 2007.

Hva brenner du mest for innen ditt ekspertområde?
Å lykkes sammen med kunden. Det kan være lett å glemme, i en hektisk hverdag, at alle vi som er med i et prosjekt faktisk har samme mål. Vi ønsker å få en best mulig løsning med færrest mulig feil. Det er mange bidragsytere til et vellykket resultat. Det å jobbe sammen, så vi lykkes sammen, er det jeg brenner mest for.

En vanlig dag på jobben:
Snakke med mennesker i mange ulike roller (arkitekter, utviklere, prosjektledere, tekniske ressurser, testere m.m.), planlegge, identifisere og belyse risikoer, ta beslutninger. Lære nye ting!

Hvorfor jobber du i Sogeti:
Fordi jeg får jobbe med spennende ting, og har mange hyggelige kolleger. Sogeti er stort nok til at jeg får spennende utfordringer, og lite nok til at jeg kan spør kolleger om tips og råd. Vi har en klar strategi med fokus på test, og som et globalt selskap har vi solide metodikker i verktøykassen. 

todo todo
  • Anette
    Anette Valaker
    Sjefskonsulent
    +47 40 64 73 68
Faktarute

Navn: Anette Valaker

Født: 1969

Kommer fra: Kristiansand, og bor på Langhus (Ski)

Familie: Gift, 2 barn

Hobbier: Reise, lese, strikke