cloud align
LØSNING
CLOUD

Cloud Align

Raske på din reise mot Skyen med bistand fra våre migreringstjenester og erfarne eksperter.

Ta en beslutning om å flytte hele eller deler av virksomheten til Skyen kan være enkelt for visse bedrifter. Det er imidlertid ikke alltid tydelig hvordan en skal gjennomføre sin migrering. For å lykkes i å flytte forretningsapplikasjoner til skyen krever en omfattende strategi, en detaljert og konkret plan og en profesjonell implementering på teknologisiden. Hos oss kan du finne ekspertise innenfor alle disse områdene.

Vår erfaring av å flytte ting til Skyen er omfattende. Med hjelp av våre eksperter kan du sømløst migrere dine applikasjoner og maksimere nytte og kapasitet i Skyen.

Vi har bistått mange av verdens største bedrifter og er blitt utvalgt til å være deres fremste partner ved Skymigreringer. Vi har påvist verktøy, metoder, maler og kan automatisere og dermed gjøre reisen din til Skyen raskere. Våre «Align-» tjenester inneholder:

  • Gjennomføre analyser av plattformer og tjenester
  • Flytt arbeidsflyter inn i skyen
  • Tilpasse applikasjonsarkitekturen deres til å bli optimert for Skyen
  • Utnyttelse av gjenbrukbare maler, verktøy og metoder for migrasjon brukt av noen av verdens største selskaper

Stor vane og sterke partnerskap

Vi har blant annet et samarbeid med et av verdens mest innovative bedrifter for å migrere over 300 applikasjoner til Skyen. På denne måten sparer bedriften 20 millioner dollar hvert år og i tillegg kan du få opp ny infrastruktur på noen få minutter i stedet for å vente i måneder. 

Vi har sterke globale partnerskap med flere av de største leverandørene av publike Skyplattformer, F.eks. AWS, Microsoft Azure og IBM SoftLayer.

Den eneste veien til Skyen er opp. Hvis du kontakter oss så optimaliserer vi din Cloud-reise, på en konkret, pragmatisk og resultatorientert måte.