fagkunskap
OM OSS
DNA

Fagkunnskap

Sogeti er en ledende leverandør av teknologi- og programvaretesting, som spesialiserer seg på applikasjon-, infrastruktur- og utviklingstjenester. Vi tilbyr innovative tjenester for testing, forretningsanalyse og krav, mobil-, sky- og skysikkerhet. Vi kombinerer metoder i verdensklasse og betnytter vår globale leveransemodell, Rightshore®. Sogeti bringer sammen mer enn 20 000 profesjonelle fagfolk i 15 land, og har en sterk lokal tilstedeværelse i over 100 lokasjoner i Europa, USA og India.

Sogeti tilbyr en omfattende utvalg av tjenester og metoder innen test og kvalitet. Vi har dypgående kompetanse innen teknologi, prosjektledelse og testledelse i alle faser av teknologiutviklingens livssyklus:

 • Design: Vurderinger av teknologi, rådgivning,  IT-arkitektur, business caser, forstudier, kravspesifikasjoner, POC
 • Bygge opp: Krav, utvikling, systemintegrasjon, testing og  utrulling
 • Igangsette: Forvaltning av applikasjoner og infrastruktur, skytjenester

Du vil dra nytte av at  våre kontraktsmessig forhold passer til dine utfordringer.

Vi kan gi deg fastpriskontrakter, noe som gir deg en avtalt tjeneste i en fastsatt periode til en avtalt pris, slik at du har full kontroll med kostnadene. Vi tilbyr Service Level Agreements (SLA), som vil gjøre deg i stand til å følge opp de tjenestene du trenger. For optimal fleksibilitet kan vi tillegg levere ressurser på timesbasis.

Oppnå bærekraftige resultater for din bedrift

Vårt mål er å hjelpe deg med å:

Hent ut gevinster: Utnytt teknologi for å øke effektivitet, redusere kostnader og maksimere avkastninger

Utvikle din virksomhet: Oppnå konkurransefortrinn for øking av inntektene og minimere ”hodepinen” fra IT-problemer

Forbedre smidighet og fleksibilitet: Tilpasse seg raskt og være klar til å kapitalisere på nye muligheter

Innovere med redusert risiko: Optimaliser de nyeste av teknologiske fremskritt uten å forstyrre driften i virksomheten

Innovasjon i hjertet av organisasjonen

Sogeti drives på en desentralisert og entrepenørmessig måte, mens man på samme tid utgjør ett uformelt internasjonalt nettverk. I tillegg til å inneha høyteknologisk kompetanse, er Sogeti også grunnleggeren av forskningslabben, SogetiLabs. Her samles våre fremste eksperter rundt deres ekspertområde: Å hjelpe kunder til å flytte fra IT (informasjonsteknologi) til BT (businessteknologi), er noe som vil minske avstanden mellom forretningsledelse og IT-ledelse. I tillegg ser trendlabben VINT (The Institute for the Analysis of New Technology) på konsekvensene av ny teknologi for næringslivet, organisasjoner og i vårt hverdagsliv. Siden etableringen i 1994 har VINT publisert et stort antall bøker, som har blitt oversatt til mange språk. Besøk vår globale bokhandel online for å lære mer: www.ict-books.com

KONTAKT
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51