clients-around-the-world
OM OSS
QUALITY ENGINEERING & TESTING

GLOBALE KUNDER

Sogeti sin suksess ligger hos våre dyktige teknologi- og IT-eksperter, med innovative løsninger og sektorekspertise, samt det å jobbe tett med kunder både onshore, nearshore og offshore.

Vår suksess ligger i tilbudet av lokale profesjonelle tjenester: team med erfarne IT-fagfolk som jobber tett med lokale kunder. På lik linje med at bransjer har blitt pan-nasjonale og  internasjonale, så har det samme skjedd med Sogeti. Vi arbeider nå både på lokalt og internasjonalt nivå, og leverer over hele spekteret av tjenester i Europa og US.

Våre løsninger er skreddersydd til kundens krav, bygget opp på vår forståelse av deres virksomhets situasjon og våre sterke relasjoner. Denne posisjonen er understøttet av gjensidig respekt, fleksibilitet og reaksjonsevne. Faktisk så peker mange av våre kunder på nærheten mellom Sogeti sin og kundens kultur som helt sentralt for å oppnå felles suksess.

Våre tjenester er utviklet for alle kunder:

 • Selskaper med kritiske kunderettede leveranser, spørsmål rundt håndtering av komplekse data, en høy tetthet av applikasjoner og betydelig kapitalinvestering
 • Organisasjoner i offentlig sektor, med ansvar for data med høy sensitivitet, for systemer av virksomhetskritisk art, samfunnskritisk eller liv og helse.  Organisasjoner som står overfor utfordrende sourcing-avgjørelser: Fra å ta sine første betydelige skritt i outsourcing, til å vurdere hvordan man skal utnytte eksisterende avtaler eller gjennomgå komplekse endringsprogrammer for flere leverandører

Kontakt
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51