Outsourcing
OM OSS
OFFSHORE

Outsourcing

Med testeksperter både i det lokale markedet og rundt om i verden, sikrer vår Rightshore®»-tilnærming riktig leveranse for din virksomhet. Virksomheten din er unik, og hos Sogeti har vi dokumentert erfaring og en global evne til å skape en leveranseplan som er skreddersydd for dine behov. 

Vi vet at et prosjekt ofte startes og gjennomføres innenfor ett kort tidsrom. Vår globale leveransemodell sikrer at du får kompetanse og kapasitet som vil gi en mest mulig effektiv leveranse. Vi kan starte opp prosjekter på bare 1 til 2 uker.
For at du alltid skal få effektiv kommunikasjon, oppfølgling, og full kontroll over leveransen gir Sogeti deg alltid lokale administrasjonsmuligheter. Dette eliminerer ikke bare de kulturelle forskjellene og utfordringene som kan oppstå hos andre leverandører, men holder oss også 100 % ansvarlig for å sikre din fulle tilfredshet.

Som en del av Capgemini-konsernet er våre offshore-leveranser i konstant vekst. Bare i India har vi over 44 000 dyktige konsulenter, alle en del av våre effektive team og har en imponerende leveransekapasitet, blant annet gjennom våre ulike «Centers of Excellence», f.eks mobilapper, mobiltesting, testtjenester og mye mer.

Velkommen til Sogeti India!

kontakt
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51