John Robert Ursin Bakk
OM OSS
JOBB

"Muligheten til å påvirke min egen karriere betyr at jeg får jobbe med oppgavene jeg liker"

John Robert er ikke bare en stjerne i rollespill som designer og utvikler dataspill på fritiden. Han er også en stjerne på test, og det er det han jobber med oss. Bli kjent med ham mer her.

Beskriv deg selv med tre ord:
Teknisk, nysgjerrig, nerdete

Fortell litt om din bakgrunn:
Jeg er en Drøbaksgutt med bachelor innen spilldesign fra Westerdals Oslo ACT. Jeg har alltid vært interessert i teknologi og data, og utvikling av spill har vært en hobby i mange år. Med lang erfaring i å lage bugs i mine egne prosjekter så var det en naturlig retning å gå med å finne bugs i andres prosjekter.

Hva jeg gjør:
Hovedområdet på mitt nåværende prosjekt er testautomatisering der jeg bruker Selenium og andre automatiseringsverktøy for å automatisere diverse testscenarioer. Jeg jobber også med funksjonell testing når det trengs.

Det jeg liker ved Sogeti:
Fra min erfaring så setter Sogeti stort fokus på etikk og velferden til sine arbeidstakere. Sogeti har lagt opp til at det er enkelt å styre sin egen karriereretning, slik at man kan fokusere på de oppgavene som man trives best med. 

Livet mitt utenfor Sogeti:
Livet utenfor Sogeti innebærer en god del rollespilling, der jeg leder en internasjonal gruppe i rollespillaktiviteter som Dungeons & Dragons og Pathfinder. Jeg bruker også mye tid på diverse hobbyprosjekter der jeg designer og utvikler dataspill, noe som er min store passion!

Hvorfor søkte du på jobb i Sogeti?
Jeg fikk et tips fra en venn fra min tid som student som allerede jobbet i Sogeti. Sogeti virket som en spennende arbeidsplass med store muligheter for å utvikle meg selv.

Hva er en typisk Sogetier?
En typisk Sogetier er en person som tar utfordringer på strak arm og ser på dem som en mulighet til å lære noe nytt og spennende!

Bli kjent med dine fremtidige ledere
KONTAKT
  • John Robert Ursin Bakk
    John Robert Ursin Bakk
    Testkonsulent
    +47 23 50 85 89
FAKTARUTE

Navn: John Robert Ursin Bakk
Tittel: Testkonsulent
Født: 1993
Bor: Drøbak, Akershus
Familie: Singel
Fritidsinteresser: Dataspill, rollespill

Vil du jobbe med oss?