Kristina Ruud
OM OSS
JOBB

"Vi får frihet til å kunne utvikle oss i den retningen vi ønsker"

Da Kristina tok steget fra å jobbe med mennesker til å jobbe med maskiner, skjønte hun hvor mye kommunikasjon det er å jobbe med tester. Her kan du lese mer om hvordan Kristina synes å jobbe med tester er en kombinasjon av to verdener hun liker.

Beskriv deg selv med tre ord:
Uhøytidelig, gledesspreder og sta

Fortell litt om din bakgrunn:
Jeg har businessbachelor innen hotelledelse med master fra NTNU i  Science & Technology Management. Etter å ha jobbet flere år med salg inn mot IT-og konsulentbransjen, var det på tide å prøve noe nytt. Jeg bestemte meg for å lære meg et nytt fagfelt, og startet som trainee i Sogeti. For min del var det et stort steg å gå fra å jobbe med mennesker til maskiner. Det jeg ikke visste da var at jeg jobber vel så mye med mennesker og kommunikasjon i rollen som tester. En blir en type mediator mellom utviklerne og helsefagarbeiderne. Man må kunne snakke begge «språk». Det er så mange områder en kan jobbe på innen test, så det er mer opp til hver enkelt hvilken retning en ønsker å gå.

Hva jeg gjør:
Akkurat nå er jeg utleid til Norsk Helsenett der jeg jobber som funksjonell tester på e-resept og godkjenningsprosessen. Det vil si at jeg jobber med å godkjenne nye aktører som skal hekte seg på e-resept med sine journalsystemer.

Det jeg liker ved Sogeti:
Først og fremst det sosiale. Jeg har flere venner enn kolleger i Sogeti. Så er det den faglige friheten. Vi får frihet til å kunne utvikle oss i den retningen vi ønsker. Det setter jeg stor pris på.

Livet mitt utenfor Sogeti:
Akkurat nå holder jeg på å flytte, så livet er litt kaos om dagen. Men sånn ellers driver jeg aktivt med hest og ridning. Et veldig fint avbrekk fra skjermtid og korona.

Hvorfor søkte du på jobb i Sogeti?
Jeg hadde kontakter i Capgemini som tipset om Sogeti og traineeprogrammet, at det var et fint sted å starte for en opprinnelig ikke-teknikker som meg.

Hva er en typisk Sogetier?
Av de jeg omgås vil jeg si: humoristisk, glimt i øyet og empatisk

Bli kjent med dine fremtidige ledere
KONTAKT
  • Kristina Ruud
    Kristina Ruud
    Seniorkonsulent, Oslo
    +47-23 50 87 54
FAKTARUTE

Navn: Kristina Ruud
Tittel: Seniorkonsulent
Født: 1991
Bor: Oslo
Familie: Samboer
Fritidsinteresser: Ridning, hund og yoga

Vil du jobbe med oss?
Vår satsing på kvinner