Martin Kloster
OM OSS
JOBB

"Her har jeg møtt mange gode venner"

Å være trainee hos oss ga Martin en start i IT-bransjen, og i dag jobber han med noe han brenner for, nemlig testing. På fritiden derimot, da går det i fotball og ski. Bli kjent med Martin her.

Beskriv deg selv med tre ord: 
Blid, nysgjerrig, målrettet

Fortell litt om din bakgrunn:
Jeg har en mastergrad i Produktutvikling og Produksjon fra NTNU. Etter utdanningen startet jeg som trainee i Sogeti, der jeg fikk en flying start innen IT-bransjen og test gjennom Sogeti sitt trainee-program i Danmark. Siden den gang har jeg vært i to oppdrag hos NAV, og jeg sitter nå i et spennende prosjekt hos ice.

Jobbe for Sogeti har gitt meg:
Muligheten til å jobbe med det jeg brenner for, og gode venner.

Livet mitt utenfor Sogeti:
Etter jobb finner du meg gjerne på fotballbanen, i skisporet, eller foran pc’en der jeg gamer eller programmerer på hobbyprosjekter. 

Sogetikulturen er:
Sogeti har et sterkt faglig miljø der det er lagt til rette for at den enkelte skal kunne utvikle seg innen den retningen man ønsker. I tillegg er Sogeti gode på å arrangere ulike sosiale eventer, slik at man blir godt kjent med alle sine kollegaer i Sogeti.

Har du et spesielt Sogetiminne?
Jeg har mange hyggelige Sogetiminner. Det mest spesielle minnet er kanskje første gang jeg var med på Sogeti sin årlige kickoff-helg på Norefjell. Da fikk jeg møte alle mine nye kollegaer for første gang.

Høydepunkter i din karriere så langt:
Et høydepunkt er kanskje da jeg ble kåret til månedens konsulent i NAV-prosjektet. Ellers er jeg også fornøyd med å ha jobbet med mange dyktige konsulenter som jeg har lært mye av.

Hva er en typisk Sogetier?
En typisk sogetier er engasjert, sosial, og deler kunnskap og en god latter.

Bli kjent med dine fremtidige ledere
todo todo
KONTAKT
  • Martin Kloster
    Martin Kloster
    Seniorkonsulent
    +47 23 50 84 45
FAKTARUTE

Navn: Martin Kloster
Tittel: Seniorkonsulent
Født: 1991
Bor: Nydalen, Oslo
Familie: Samboer
Fritidsinteresser: Fotball, gaming, programmering

Vil du jobbe med oss?