Winnie Wong
OM OSS
JOBB

"Mine kollegaer og ledere støtter meg og min utvikling"

Winnie er en sosial person som tror at det beste med å jobbe med oss, bortsett fra den konstante utviklingen, er menneskene.

Beskriv deg selv med tre ord:
Sosial, nysgjerrig og motiveres av utfordringer.

Fortell litt om din bakgrunn:
Jeg er utdannet Siviløkonom med en master i finans og har jobbet i Sogeti siden september 2019, hvor jeg startet som en del av Igniteprogrammet.
I Sogeti har jeg fått muligheten til å jobbe i spennende prosjekter, og å utvikle meg teknisk. I dag jobber jeg som teknisk tester med spesialisering innen testautomatisering.

Hva jeg gjør:
Jeg jobber som rådgiver innen kvalitetssikring av IT-systemer der kunden anskaffer eller utvikler egne systemer. Det betyr at jeg hjelper kunden med å planlegge og utføre testaktiviteter, rapporterer og dokumenterer feil eller mangler, slik at kunden har nødvendig informasjon når beslutninger skal tas.

Det jeg liker ved Sogeti:
Det beste med Sogeti er menneskene, mulighetene og støtteapparatet.
I Sogeti jobber jeg med engasjerte, hjelpsomme og kunnskapsrike kollegaer og ledere, som støtter og heier på meg og min utvikling.

Livet mitt utenfor Sogeti:
På privaten er jeg en sosial og energisk person som gjerne tilbringer tiden ute, men koser meg også maks inne med en god film eller brettspill i godt lag. I tillegg er jeg en matentusiast og en hobbykokk og bruker gjerne tid på å lære nye oppskrifter eller å perfeksjonere de jeg kan.

Hvorfor søkte du på jobb i Sogeti?
Jeg ønsket å benytte min kunnskap utenfor tradisjonelle økonomistillinger og syns IT er et spennende felt. Teknologien er under stadig utvikling og det krever at jeg holder meg oppdatert og videreutvikler meg kontinuerlig.

Hva er en typisk Sogetier?
En typisk Sogetier er imøtekommende og hjelpsom.

Bli kjent med dine fremtidige ledere
Vår satsing på kvinner
KONTAKT
  • Winnie Wong
    Winnie Wong
    Konsulent
    +47-23 50 83 75
FAKTARUTE

Navn: Winnie Wong
Tittel: Konsulent
Født: 1987
Bor: Oslo
Fritidsinteresser:
Matentusiast og hobbykokk, trening, tur og brettspill

Vil du jobbe med oss?