SOLEAD
OM OSS
DNA

SOLEAD

Verden er i endring

IT-verden gjennomgår en enestående transformasjon. For å fortsatt være relevant for våre kunder i morgendagens verden må Sogeti endre og tilpasse seg.

Vi tror at våre folk er både drivstoffet og kraften i denne transformasjonen. Sogeti investerer derfor i å forme fremtidens ledere, slik at disse kan forme fremtiden til selskapet.

En ny generasjon av ledere, , i stand til å inspirere våre ansatte, tilpasse seg i en raskt skiftende verden og skape synergier i en tverrkulturell setting.

Vi investerer i våre ansatte: Endring drevet av mennesker

For å støtte fremveksten av de nye lederne har Sogeti tatt en innovativ tilnærming til personlig utvikling: Sogeti Leadership Academy, eller SOLEAD.

To ganger i året samles 50 ledere, på tvers av alle geografiske områder og rekkene, som representerer mangfoldet i vårt selskap, på et flott sted , fra Mumbai til Barcelona, i tre intensive dager.

SOLEAD skiller seg fra andre tradisjonelle lederutviklingsprogrammer med både sine nyskapende tilnærminger og mål.

Under slagord 'The Power of the Tribe ", fokuserer SOLEAD på å utvikle ferdigheter for kollektiv intelligens, sett i lys av en stammekontekst, gjennom en intensiv eksperimentell reise.

Dens mål er å styrke et globalt nettverk av kollektive ledere for å støtte den pågående transformasjonen av vårt selskap. Vi tror på kraften av våre folk til å ta oss dit vi skal være. Vi tror også evolusjon starter et sted med at én person foretar den endringen de ønsker å se.

Hva våre folk sier om SOLEAD:

 • "Det som startet med flere personer som knapt visste hverandres navn, ble et team der ingen av medlemmene kunne bli glemt eller oversett"
 • "Det ga meg en unik mulighet til ikke bare å møte mennesker innenfor mitt lands Sogeti-gren, men å innse at vi er del av et stort og spennende globalt selskap. "
 • "Å vite at Sogeti arbeider med sin fremtid og investerer i den, stimulerer meg til å vokse og bidra på en bedre måte"
 • “Jeg er veldig stolt av å være medlem av Sogeti-stammen "!

Kontakt
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO
  +47 95 25 76 94
Print Email