Line Larsen
OM OSS
DNA

Det bestående er ikke alltid det eneste riktige, det finnes alternative løsninger

Line har lang erfaring som både testleder og tester, og hun har jobbet på flere store prosjekter. Hun er meget dyktig på å tilpasse seg ulike situasjoner, og trives godt med internasjonale prosjekter.

søndag 01 september 2019, 00:00 to mandag 01 januar 0001, 00:00

Beskriv deg selv med tre ord: 
Engasjert, positiv og kanskje litt utålmodig.

Fortell litt om din bakgrunn: 
Startet karrieren som teknisk befal i Luftforsvaret på Orion kystvaktfly, og fortsatte etter bachelor i prosessautomasjon til sjøs i seismikken og videre master i IKT og begynte med testing i Accenture, så Aker Solutions og til Sogeti.  Det å tenke kvalitet og sikkerhet har vært en rød tråd for meg fra teknisk fagskole og befalsskole i Luftforsvaret, og til Sogeti. Med en far som fortsatt er helikoptermekaniker og godt oppe i årene, så var dette også en del av meg i oppveksten.

Min karriere i Sogeti: 
Har vært hos Sogeti siden 1.februar 2016 og er fortsatt hos samme kunde. Der bruker de Kanban utviklingsmetodikk, og jeg liker meg der pga stor takhøyde, supre ledere og medarbeidere.

Hva brenner du mest for innen ditt ekspertområde? 
Å jobbe på tvers av siloer og å kunne bryte ned den siste muren inn mot drift. En avdeling eller yrkesgruppe er ikke viktigere enn en annen; vi må jobbe sammen og på tvers!

Hvordan kan en vanlig dag på jobben se ut?
Starter rundt kl 07, og jeg sjekker om oppgraderingen av miljøet gikk bra på morgenen etter nytt bygg. På den digitale Kanbantavlen får jeg oversikt over bugs som er rettet og jobb videre. Utover dagen er det gjerne avklaring med utviklere, faglige ansvarlige eller produkteiere om løsningen.Det kan dukke ut utfordringer i produksjon som en må sjekke ut, da vi jobber tett med Support som også er en del av utviklingsteamet.

Hvorfor jobber du i Sogeti?
Fordi Sogeti har et eget testrammeverk som heter TMAP og det er godt å ha kolleger som en kan diskutere kvalitet med.

todo todo
KONTAKT
  • Line Larsen
    Line Larsen
    Seniorkonsulent
    +47 922 91 463
Faktarute

Navn: Line Larsen

Året du er født: 1966

Hvor kommer du fra og hvor i Oslo/omegn du bor: Vokst opp på Hamar, men var også 3 år på Grønland i 3. til 5. klasse og som påvirket meg på flere områder. Det bestående er ikke alltid det eneste riktige, det finnes alternative løsninger.

Familiesituasjon: Samboer som har holdt ut med meg i 25 år.

Hobbier: Skikjøring med toppturer på vinteren og kitesurfing på sommeren.

Jobbe hos oss