Morten Løvstad
OM OSS
JOBB

"Sogetikulturen er helt spesiell"

Morten er leder for Sogeti Norge og sier at tiden i Sogeti har vært den viktigste i karrieren hans. Bli bedre kjent med Morten, visste du for eksempel at han liker å gå på ski i alle former?

Fortell litt om din bakgrunn
Min bakgrunn er først og fremst 20 år i ulike stillinger i Capgemini Norge og de 12 siste årene som leder For Sogeti Norge. Jeg har alltid jobbet tett med salg og marked og har hatt gleden av å bli kjent med mange av de største og mest interessante bedriftene og organisasjonene, bnåde  i Norge og internasjonalt. I min karriere har jeg fått muligheten til å lære meg mange ulike fagområder innen IT, og ikke minst hvordan man skal utnytte teknologi til å skape en bedre fremtid for  bedrifter og i samfunnet

Jobbe for Sogeti har gitt meg... 
Muligheten til å være med å starte opp en helt ny virksomhet. Da vi etablerte Sogeti Norge AS  fikk jeg muligheten til å bruke mine eksisterende kundekontakter og nettverk samtidig som vi utviklet mange nye og spennende relasjoner. Sogeti startet opp som et lite selskap med mange entreprenører som var sammen om å bygge opp virksomheten. Jeg opplever at vi har lykkes veldig bra. Sogeti har hatt ,og har fortsatt posisjonen som nummer 1 i Test og QA i Norge

Livet mitt utenfor Sogeti
Livet mitt utenfor Sogeti er like viktig for meg. Jeg har en stor familie med barn og barnebarn. Alle bor i nærheten av meg, og alle elsker sport. Det er en eller annen aktivitet hver dag, ski i alle varianter, terrengsykkel, bandy, tennis, mm og mye av dette skjer i Nordmarka.

imageekym.png

Sogetikulturen er...
Helt spesiell. Vi har noen kulturbærere som har vært med lenge og vi har en meget veldrevet Soskom avdeling som sørger for at Sogeti DNA’et viderføres. Jeg oppfatter at vi er en organisasjon med mangfold, noe 2 ODA priser er et godt eksempel på. Det er mange felles aktiviteter gjennom året med skiturer, fjellturer, sosiale og kulturelle arrangementer. Når Sogeti samles så er vi en gjeng der de fleste kjenner hverandre.

Hvorfor har du jobbet i Sogeti i så mange år?
Sogeti har vært den viktigste perioden i min karriere. Vi når stadig nye mål og vi har verdens beste kunder og ansatte. I tillegg går det så det suser og vi har skapt en forretningsmessig suksess samtidig som vi har det gøy.

Vi søker stadig etter nye medarbeidere. Hva slags type person søker vi etter, og hva slags bakgrunn bør man ha?
Vi søker etter hyggelige medarbeidere som er interessert i Test. I dagens marked er det en stor fordel om du har  teknisk utdannelse eller erfaring.

 

todo todo
KONTAKT
  • Morten Løvstad
    Morten Løvstad
    CEO
    +47 95 25 76 94