fremtiden
OM OSS
DNA

Fremtiden

Innovasjon er kjernen i vår virksomhet. Hver dag, hver time, hvert sekund. Vi har blikket rettet fremover, med mål om å stadig videreutvikle våre ansatte og bringe dem sammen for å skape innovative tanker og løsninger til fordel for våre kunder. Hvorfor? Fordi vi forstår at nye innovasjoner skaper fremtiden.

Så la oss gi tre eksempler på det vi gjør for å alltid ha en fot i fremtiden.

Allerede i 1994 opprettet vi vår globale trendlab ViNT, for å holde et øye med de nyeste trendene og forske på innovative teknikker og deres innvirkning på virksomheter, samfunnet og enkeltpersoner. ViNT samarbeider med kunder som gjennomgår og bidrar til våre forskningsprogrammer. Resultatet? Et stort og økende antall "thought leadership materiale" deles i ViNT-bloggen, og gjennom rapporter og publikasjoner

Gjennom vårt globale SogetiLabs-initiativ kan du også kommunisere med hundre av våre beste teknologiledere. Hver dag blogger og tweeter de på aktuelle temaer, deler sine råd og tips, og inviterer deg inn i «crowdsourcing» med det mål å inspirere deg. Dette fellesskapet som består av eksperter fra våre 15 Sogeti-land er alltid nær deg, og er den perfekte første kontakten med oss, uansett om du er kunde eller en potensiell ansatt.

Med et ben i fremtiden kommer et naturlig behov for å lytte. Derfor bestemte vi oss for å få innsikt direkte fra de som vet: våre unge profesjonelle fagfolk. Dette pågående initiativet, "Meet the Future of Sogeti", er et forum hvor tanker om fremtidens behov og krav deles. Dette gir en mulighet for vår globale ledelse til å bli inspirert og dele synspunkter med talentene. Målet med møtene er å definere hva fremtiden er for Sogeti og våre unge talenter, for siden å omsette dette til gjennomførbare handlinger.

Våre eksperter deler også sine kunnskaper på globale, nasjonale og lokale arrangementer over hele verden, der du kan møte oss og diskutere og finne løsninger på teknologi og IT-relaterte utfordringer.

Velkommen til fremtiden. Velkommen til Sogeti. 

Kontakt
  • Gro-Synne Ingebricson
    Gro-Synne Ingebricson
    Sales Manager, Sogeti Norway
    +47 91 51 05 51