Meet the future
OM OSS
INNOVASJON

Meet the future

Hva er fremtidens Sogeti, som våre unge talenter drømmer om? Dette er hva 17 unge profesjonelle fagfolk fra hele Sogeti-verdenen jobber videre sammen om med vår toppledelse i vårt "Meet the Future"-initiativ. 

IT-verden beveger seg raskt og fører med seg drastiske endringer for vår virksomhet. Hvordan beholde og engasjere vår nye digitale generasjon av ansatte, slik at de er i stand til å håndtere kundeutfordringer i sammenheng med denne nye digitale økonomien, er en stor utfordring.

Nødvendigheten av å endre og tilpasse seg  har blitt et spørsmål om overlevelse for virksomhetene, men det er en utbredt usikkerhet rundt hvordan møte dette paradigmeskiftet. Viktigheten av å være en sosial forretningsvirksomhet er klart for oss. I vårt "Meet the Future"-initiativet tar vi sikte på å:

  • Forstå hvordan man tilpasser seg den forretningskritiske digitale revolusjonen
  • Fange opp førstehåndsinnspill fra Sogeti sine mest talentfulle «digitale innfødte»
  • Ta i bruk, holde på og dyrke dagens talenter, og morgendagens ledere

Vi tror sterkt på "Meet the Future"-initiativet fordi det er et møte om tanker og idéer, hvor vår øverste ledelse blir inspirert og deler innsikt med dagens talenter og morgendagens ledere.

"Hos Sogeti er vi lidenskapelige mennesker og alle deltakerne har engasjert seg i dette initiativet 130 %. Dette er et inspirerende pågående prosjekt hvor deltakerne møtes regelmessig, og arbeider med temaer som for eksempel ledelse og personlig utvikling, innovasjon og kunder - hvordan skape fremtiden for Sogeti sammen," sier Lucile Leclercq, prosjektleder for initiativet.

kontakt
  • Gro-Synne Ingebricson
    Gro-Synne Ingebricson
    CSO, Sogeti Norway
    +47 91 51 05 51