Vår satsing på kvinner
OM OSS
DIVERSITY

Vår satsing på kvinner

I Sogeti har vi langsiktige programmer for å ivareta et bredt mangfold, inkludert en høy kvinneandel.

Vår satsing på kvinner

Hos oss i Sogeti har vi langsiktige programmer for å ivareta et bredt mangfold. Dette inkluderer også en høy kvinneandel. I tillegg til dette så er det hva vi gjør med og for hverandre i det daglige som teller. Hos oss er det høyt under taket. Det er lov å både lykkes, og å feile. Av å feile lærer vi, og sammen øker vi kunnskap og mulighet til å bli enda bedre neste gang.

Sogeti Norge har en kvinneandel på 47 % kvinner og i ledergruppen er andelen kvinner enda høyre, hele 60 %.  Å ha mange kvinner i næringslivet og i IT-bransjen generelt, er helt naturlig for oss. Vi har aldri sett noe behov for kvotering. Vi ansetter mange kvinner, rett og slett fordi vi får mange flinke kvinnelige søkere. Vi har også et internt nettverk for mangfold som heter mangfold@sogeti som mange er engasjert i.

– Vi satser på kvinner fordi det er lønnsomt. Helt fra starten har vi hatt en klar plan for mangfold som viser seg å være en sterk suksessfaktor. Med en skyhøy kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet er vi også et av Norges mest lønnsomme IT-selskaper, sier Morten Løvstad, administrerende direktør i Sogeti Norge AS. ´

 • Client Satisfaction Index Sogeti Norge: 4,32 av maximalt 5,0
 • Emloyee Satisfaction Index Sogeti Norge: 89%

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Stolt sponsor av Oda-nettverket

Sogeti Norge er stolt gullsponsor av IT-kvinnenettverket Od@ som jobber med å øke andelen kvinner i bransjen. Dette er et viktig, riktig og bevisst valg av Sogeti som for tiden har en høy kvinneandel. Oda nettverket er Norges ledende nettverk for kvinner i IKT-bransjen. Gjennom tilrettelegging for erfaringsutveksling, kompetanseheving og personlig utvikling har skapt en felles møteplass for inspirasjon og motivasjon, og holder nettverksmøter, driver mentorprogram og arrangerer Inspirasjonsdag, se www.odanettverk.no.

Utmerkelser

Odaprisen 2020

Morten Løvstad er årets vinner av den høythengende prisen ODA Award Man. Prisen, som deles ut av ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner, belønner konkret og resultatgivende arbeid for å øke kjønnsbalanse og mangfold i teknologibransjen. Les mer her.

Odaprisen 2019

Morten Løvstad, administrerende direktør i Sogeti Norge AS, er nominert til den høythengende prisen ODA Award Man, for sitt arbeid med å øke mangfold i teknologibransjen. Les mer her.

Sogeti Best Diversity and Inclusion 2018

Som følge av Morten Løvstads engasjement i diversity vant Sogeti Norge den globale prisen «Best Diversity and Inclusion» i Sogeti Gruppen 2018. 

Odaprisen 2013

Under den årlige Inspirasjonsdag den 30. mai 2013 tildelte Oda-nettverket den gjeve prisen "Organisasjon 2013" til Sogeti Norge.

Juryens begrunnelse:
Sogeti er både synlige og tydelige i sin kvinnesatsing, og er et meget godt forbilde for IT-bransjen. Selskapet har en kvinneandel på hele 44 %, og halvparten av ledergruppen er kvinner. Sogeti deltar aktivt i å fremme og utvikle kvinner i organisasjonen gjennom foredrag, kurs og kompetansedeling. I tillegg deltar Sogeti i mentor/mentee programmet til Oda-Nettverk, og synliggjør kvinner i markedskampanjer og PR. Selskapet har siden oppstarten hatt en uttalt policy om at selskapet skal dyrke mangfold. Mangfold for Sogeti handler om kjønn, men også alder og kulturell bakgrunn. Arbeidet med mangfold i selskapet har langt på vei lykkes, og kvinner søker seg til, og blir i Sogeti, fordi de får utfordringer og trives.

Kontakt
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  Sales Manager, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51