Morten Lovstad
AWARDS
DIVERSITY

Morten Løvstad er nominert til ODA Award Man 2019

Morten Løvstad er nominert til den høythengende prisen ODA Award Man, for sitt arbeid med å øke mangfold i teknologibransjen.

Prisen, som deles ut av ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner, gir hvert år ut priser som belønner konkret og resultatgivende arbeid for å øke kjønnsbalanse og mangfold i teknologibransjen.

I nominasjonsteksten skriver ODA at Morten Løvstad har et sterkt fokus på å motivere kvinner i Sogeti til å ta roller med resultatansvar og tørre å si ja. Som leder har Morten fokus på å gi mentoring og inspirasjon til sine ansatte, og gi kvinner myndighet, ansvar og oppfølging. Han jobber målrettet for å øke kvinneandelen i selskapet, og har blant annet vært med på å starte gruppen Mangfold@Sogeti. Morten mener at kvinner er sentralt for bedre samarbeid og høyere lønnsomhet for selskapet, og derfor er det kvinner i alle roller og i ulike nivåer i Sogeti. Morten er en synlig inspirasjonskilde internt og eksternt for Sogeti Norge, og blir sett på som en veileder for andre land i Sogeti Gruppen for sitt arbeid med å øke mangfoldet i selskapet. Morten har et klart mål om en kvinneandel på 50 prosent i Sogeti, og per i dag er andelen på 45 prosent. Som følge av Mortens engasjement vant Sogeti Norge prisen «Best Diversity and Inclusion» i Sogeti Gruppen. Alle de ansatte i Sogeti overrasket Morten på årets julebord med en pris som takk for hans engasjement, fremragende innsats og pågangsmot, og for at han tar godt vare på sine ansatte.

Prisen deles ut på ODA Inspirasjonsdag 10. mai på Konserthuset i Oslo. ODA Award Woman deles ut for 11. året på rad, mens ODA Award Organization skal deles ut for syvende gang. I 2018 ble ODA Award Man delt ut for første gang, så dette er andre gang at den høythengende prisen deles ut.

 

Kontakt
  • Morten Løvstad
    Morten Løvstad
    CEO, Sogeti Norway
    +47 95 25 76 94
Om Oda
ODA er Nordens ledende nettverk for kvinner i tech, med over 8000 medlemmer som spenner over 500 selskaper i ulike næringer, og med medlemmer og aktiviteter i Oslo, Bergen og Trondheim.
logo-oda-black.png