women and man walking
OM OSS
DNA

Hvem vi er

Internasjonalt er vi en ledende leverandør av teknologi- og programvaretesting og vi er spesialister på applikasjon-, infrastruktur og systemutviklingstjenester. Sogeti tilbyr de nyeste løsninger rundt Testing, Business Intelligence & Analytics, Mobile, Cloud and Cyber Security. Vi kombinerer metoder i verdensklasse og har vår globale leveransemodell, Rightshore®.

Sogeti består av mer enn 27 000 profesjonelle fagfolk i 13 land og har en sterk lokal tilstedeværelse i over 100 lokasjoner i Europa, USA og India. Sogeti er et heleid datterselskap av Capgemini SE, notert på børsen i Paris. 

Organisasjonen er enkel, tydelig og kundeorientert: Virksomheten fokuserer på entreprenørskap og med en egen formel for forretningssuksess, mens ledelsen sørger for riktig overføring av «know-how» og en solid følelse av tilhørighet for de ansatte. Hele tilnærmingen bygger på en sterk vektlegging av kundetilfredshet, noe som gjør at Sogeti klarer å overgå sine konkurrenter i mange publiserte bransjerangeringer.

En del av Capgemini-gruppen

Sogeti:

 • Står for levering av førsteklasses  IT- og teknologitjenester
 • Er lokalisert nær sine kunder
 • Har et sterkt bånd mellom kunder og ansatte: En organisasjon med mennesker i fokus
 • Er fleksibel og hurtig, og reagerer svært raskt på kundeforespørsler og endringer i markedet
 • Har en smidig tilnærming og smidighet er en del av vårt DNA
 • Tilbyr teknologi i toppklasse og sertifiserte IT-eksperter med en sterk teknisk bakgrunn

Teamet av erfarne IT-konsulenter jobber tett med kundene for å designe, utvikle og sette i gang fleksible løsninger som dekker de ulike behovene til kundene. Vi leverer gjennomprøvde tjenester, bygget på mer enn 50 år med global erfaring.

Sogeti drives på en desentralisert og entreprenørmessig måte, mens man samtidig er sammen i et uformelt internasjonalt nettverk. I tillegg til High Tech kompetanse og IT-tjenester er Sogeti også grunnleggeren av forskningslabben, SogetiLabs. Her samles våre fremste teknologiledere rundt deres yndlingstema: Å hjelpe kunder å flytte fra IT (informasjonsteknologi) til BT (businessteknologi), noe som vil minske avstanden mellom forretningsledelse og IT-ledelse. I tillegg ser trendlabben VINT (The Institute for the Analysis of New Technology) på trendene og virkningen av ny teknologi i næringslivet og i vårt hverdagsliv. Siden etableringen i 1994 har VINT publisert et stort antall bøker, som har blitt oversatt til mange språk, og organiserer en rekke store seminarer og arrangementer. Besøk vår globale bokhandel online for å lære mer. 

todo todo
Kontakt
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO
  +47 95 25 76 94