Stian Erdal-Arvnes
OM OSS
JOBB

"Det er plass til å vokse uten spisse albuer"

Stian setter stor pris på at han har en så variert arbeidsdag, og at kollegene alltid er der for å hjelpe ham. Her kan du bli bedre kjent med ham og ta sjansen, for han kan være en av dine fremtidige ledere.

Fortell litt om din bakgrunn
Jeg har jobbet som testleder i mange store, komplekse og utfordrende prosjekter. Har hatt muligheten til å jobbe med testteam spredd over hele verden og benyttet meg av all den kunnskapen som finnes i Capgemini- og Sogetigruppen.

Jobbe for Sogeti har gitt meg...
En helt fantastisk variert arbeidshverdag. Det å jobbe med så mange dyktige kollegaer som brenner for fag, deling av kunnskap og det å ha det gøy på jobb inspirerer meg kontinuerlig.

Livet mitt utenfor Sogeti
Holder meg temmelig aktivert med tvillinger på 4 år, kombinert med turer i skog, mark og fjell.

Sogetikulturen er...
Veldig åpen og inkluderende. Alle ønsker at andre skal lykkes og deler gledelig kunnskap og stiller opp når noen trenger hjelp. Vi er en veldig sosial gjeng som finner på ulike aktiviteter, både faglige og sosiale.

Hvorfor har du jobbet i Sogeti i så mange år?
Jeg har jobbet i Sogeti i 13 år fordi jeg hele tiden får nye utfordringer. Fordi det er rom for å vokse uten spisse albuer, det holder å levere solid, ikke være redd for å rekke opp hånden og være positivt innstilt.

Vi søker stadig etter nye medarbeidere. Hva slags type person søker vi etter, og hva slags bakgrunn bør man ha?
Når en jobber med test og kvalitet er en mellomlaget mellom IT og forretning. En bør derfor synes det er gøy å jobbe både med tekniske emner og samtidig se helheten og hva kunden egentlig prøver å oppnå med IT-strategien sin. 

todo todo
KONTAKT
  • Stian Erdal-Arvnes
    Stian Erdal-Arvnes
    Delivery Manager / Head of Department
    +47 93 62 61 47
Vil du jobbe med oss?
Vår satsing på kvinner