AWARDS
QUALITY ENGINEERING & TESTING

TestExpo Awards 2024

Det er mange stjerner på testhimmelen i Norge. Vi ønsker at de skal bli sett enda mer. Før årets TestExpo lanser vi derfor verdenspremieren på TestExpo Awards. Over hele Norge blir det gitt mulighet til å nominere en testkollega i 4 ulike kategorier – Superstar, Valuemaker, Hero og Energizer. Hvem nominerer du?

Vi er stolte av testekspertisen som er tilgjengelig i Norge. Sammen setter vi søkelyset på, og gir generøs plass til testerne som skiller seg litt ekstra ut. Det ønsker vi å benytte anledningen til i forbindelse med TestExpo 2024.

Våre 4 nominasjonskategorier

Du kan nominere dine favoritter i en eller flere av TestExpo Awards sine 4 kategorier:

VALUEMAKER
Dette er en tester som leverer. Personen brenner for å skape verdi, helst sammen med andre, og med så høy kvalitet som mulig. Personen er ikke redd for å ta i et tak, og fokuserer på målet uansett hvilke hindringer som dukker opp på veien.
SUPERSTAR
Dette er en tester som stikker seg ut som en som brenner for testfaget, og som alltid sørger for at kvalitet og test kommer øverst på agendaen. Personen er lidenskapelig interessert i QA og test, og har mange følgere og kollegaer som drar nytte av personens kompetanse og erfaringer. Dette er en person som kan faget, men som også er opptatt av alt det nye innen QA og test og som gjerne deler sin kompetanse med alle andre.

HERO
En tester som alltid finner alle feilene, og som er en mester i å få kontroll over komplekse løsninger. Personen setter sluttbrukeren i fokus, og sørger for brukeropplevelser i verdensklasse, og kunden er alltid førsteprioritet. En Hero brenner for kvalitet i alle ledd, og elsker å være best på test!

ENERGIZER
En tester full av energi, som alle gjerne vil jobbe sammen med. En ekte lagspiller som er god og som gjør andre gode. Personen skaper trivsel og godt humør i teamet, og bidrar til at kolleger aldri vil svikte eller slutte i teamet. Personen er synlig, positiv og en gledesspreder som støtter andre med oppmuntring og positive tilbakemeldinger.

Du tenker sikkert umiddelbart på noen som passer inn i en av våre priskategorier? Kanskje noen på jobb, noen i prosjektet ditt, en foredragsholder på et arrangement du har vært på, eller et fyrtårn du følger på sosiale medier. Nominasjonsperioden lukket 3. juni.


Slik synliggjøres de nominerte og vinnere

Den som er nominert får informasjon om at personen er innstilt, tilhørende begrunnelse for hvorfor personen er nominert og hvem som har nominert personen (dersom den som nominerte ikke har valgt å være anonym). Alle nominerte får også et såkalt flashcard, et bilde som personen kan bruke til å stolt vise sin nominasjon på sosiale medier og samtidig benytte anledningen til å takke den som har nominert.

Vinnerne per kategori kunngjøres under TestExpo 2024, 5. juni og vil motta en vinnerplakett, et diplom og et vinner-flashcard som personen stolt kan dele på sosiale medier.

KONTAKTPERSONER
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51
TestExpo Awards Winners 2024