TestExpo Awards Winner
AWARDS
QUALITY ENGINEERING & TESTING

TestExpo Awards Winners

Det er mange stjerner på testhimmelen i Norge. Vi er stolte av testekspertisen som er tilgjengelig i Norge. Sammen setter vi søkelyset på, og gir generøs plass til testerne som skiller seg litt ekstra ut. La oss derfor presentere vinnerne av TestExpo Awards 2024.

Valumaker 2024: Karin Reinhartsen  

Fr. v.  Gro-Synne Ingebricson, Karin Reinhartsen, Mark Buenen

"Karin har gjennom tiden vokst mye inn i rollen som testleder. Hun påtar seg mye ansvar, går utover egen rolle og er synlig i prosjektet. Hun er uredd og hopper ut i det ukjente alltid med et smil. Hun er ikke redd for endringer, men samtidig tar vare på teamet rundt seg. Hun er synlig i prosjektet, for nye potensielle kunder og internt i Sogeti."

Superstar 2024: Bjørn Andreas Pettetsen

Fr. v.  Gro-Synne Ingebricson, Bjørn Andreas Pettetsen, Mark Buenen

"Bjørn Andreas har vært en godt kjent og synlig konsulent i testbransjen. Han var en av de første vi kjenner til som begynte å jobbe med testautomatisering. Han var på mange måter ledende innen dette arbeidet lenge før vi hadde hørt om  DevOps og Agile. Dette er en person som er lidenskapelig opptatt av testfaget.  Personen Personen har stort nettverk og mange følgere og kollegaer som drar nytte av personens  erfaring og kompetanse."

Hero 2024: Geir Hagen

Fr. v.  Gro-Synne Ingebricson, Geir Hagen, Mark Buenen

"Geir har som leder av seksjon Test og kvalitet satt test på kartet i Bane NOR på et helt annet nivå enn noen gang tidligere. Han har fremmet testfaget og arbeidet vi gjør i seksjonen på en måte som har gitt oss en tydelig stemme i organisasjonen. Vi blir ansett som en kompetent og viktig seksjon Bane NOR har nytte og glede av å ha. Han gir oss ansatte frihet til å være de beste testlederne vi kan være, samtidig som han viser vei og har en plan for hva vi skal oppnå. Han fronter de ansatte og seksjonen over seg selv, og gir oss selvtillit til å stå opp og si ifra. Vi vet vi har Geir i ryggen. På to og et halvt år har vi tredoblet antall testledere, mye takket være Geirs evne til å selge oss og test inn til ledelsen."

Energizer 2024: Charlotte Lyngsmo

Fr. v.  Mark Buenen, Charlotte Lyngsmo, Gro-Synne Ingebricson

"Charlotte er en god leder med mye energi. Hun er alltid i godt humør og sprer glede og positivitet i  egen avdeling og i hele selskapet. . Hun inkluderer alle og sørger for at alle er motivert og klare for sine arbeidsoppgaver. Hun er følger med på utviklingen innen testfaget og er alltid oppdatert på ny teknologi, som hun deler effektivt med andre. Hun er er ekte energizer!"

CONTACT
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51
TestExpo sponsored by: