Tora Marie Sund
OM OSS
JOBB

"Jeg lærer alltid noe nytt når jeg snakker med kollegene mine"

Tora er en av våre ledere i Norge. Hun føler at hun har kolleger med ulik bakgrunn og ferdigheter som alle har en evne til å dele. Men her blir du kjent med Tora mer fordi hun kan være en av dine fremtidige ledere.

Fortell litt om din bakgrunn
Jeg elsket skole, men ble anbefalt å satse på yrkesveien og startet da arbeidskarrieren med et fagbrev i produksjonselektronikk. Spennende, men ikke helt det jeg ville jobbe med resten av livet, så jeg gikk videre til universitetet og fullførte en bachelor i elektronikk og mobilkommunikasjon. Etter litt leting etter den perfekte jobben for en elektronikkingeniør, startet jeg min testkarriere som testutvikler og testansvarlig for satellittutstyr. Der utviklet jeg software for å teste hardware til satellitter og var ansvarlig for hele testløpet for flere produkter. Etter hvert som interessen for test og kvalitet vokste seg større enn interessen for hardware og programmering, oppdaget jeg Sogeti og lot meg inspirere til å prøve IT-bransjen. Her har jeg vært siden 2015 som testleder og testrådgiver i ulike oppdrag innenfor flere bransjer. Høsten 2019 ble jeg avdelingsleder og fikk dermed nye utfordringer og arbeidsoppgaver.

Jobbe for Sogeti har gitt meg...
Muligheten til å gjøre noe jeg synes er gøy, hver dag.

Livet mitt utenfor Sogeti
Jeg er gift med drømmemannen og har to aktive, superblide barn. Og en sånn passe lat katt.
Det blir mest tid med familie, mye lyd og latter, men jeg prøver å få sneket inn tid til meg selv så jeg kan få trent vekter eller løpe en tur i duskregnet. Av og til drømmer jeg om å sette meg ned med en god bok, eller blåse støv av symaskinen, men det er sjelden så rolig hjemme at jeg får realisert akkurat den drømmen. 

Sogetikulturen er...
Allsidig. Jeg har så mange fine kolleger med ulik bakgrunn og kompetanse – og med en fantastisk evne til å dele. Jeg lærer noe nytt hver gang jeg prater med noen i Sogeti.

Hvorfor har du jobbet i Sogeti i så mange år?
Fordi jeg har fått muligheten til å utvikle meg og engasjere meg i parallell med å ha det gøy. Både gjennom varierte oppdrag, sosialt fellesskap og faglig inspirasjon.

Vi søker stadig etter nye medarbeidere. Hva slags type person søker vi etter, og hva slags bakgrunn bør man ha?
Du må ha en lidenskap for kvalitet og være interessert i test. Akkurat nå etterspør markedet tekniske ressurser, så om du har bakgrunn i utvikling eller automatisering, er det absolutt et pluss. Som konsulent er det også en fordel å være sulten på ny læring og flink til å kommunisere. Utover det fungerer Sogeti aller best når vi kan lære av hverandre og bygge kompetanse sammen, så ja takk til mangfold!

todo todo
KONTAKT
  • Tora Marie Sund
    Tora Marie Sund
    Head of department
    +47 235 083 38
Vil du jobbe med oss?
Vår satsing på kvinner