Testexpo 2019
EVENT
TEST (NORWAY)

Testexpo 2019

Imagine

kalendar Tirsdag 28 mai 09:00 - 16:00
registrering og kaffe fra kl. 08.30
kalendar Oslo Kongressenter Folkets Hus, 
Youngsgt. 11, Oslo

Sogeti inviterer kunder, samarbeidspartnere og ansatte til  Norges største test- og kvalitetskonferanse. TestExpo er en testfaglig dag med fokus på kompetanseheving og deling av kunnskap.

For 7. år på rad arrangeres Sogeti sin årlige, nasjonale testkonferanse TestExpo™, hvor vi har et spennende program. Årets tema vil være; Imagine, fordi en virksomhet uten fantasi og visjoner, er en virksomhet uten innovasjon og fremdrift.

Vi vil fokusere på test av digitale løsninger, test i den agile verden ved hjelp av automatisering, Cognitiv QA,  continuous testing m.fl. Foredragene vil knyttes opp mot både teknologier og utfordringer testprofesjonen i stadig større grad vil oppleve fremover.
Vi vil forsøke å gi deg bedre forståelse av hvordan vi skal kvalitetssikre og teste IT-løsninger i fremtiden.

13 foredragsholdere samles i Oslo 28. mai for å presentere sine erfaringer, metoder og visjoner for å inspirere oss. Vi ønsker våre kunder og samarbeidspartnere velkommen, og gleder oss til å møtes.

Konferansen inkludere lunsj og er gratis.

Imagine, fordi en virksomhet uten fantasi og visjoner, er en virksomhet uten innovasjon og fremskritt.
Test & QA-landskapet er fylt med muligheter for å optimere og innovere. Vi skal være kreative og tenke løsninger på utfordringer, enten det er med nye teknoilogier og prosesser, eller om det er en oppfriskning av nåværende standarder.

Imagine, inviterer deg inn i en verden der du, blant andre test og QA-profesjonelle, kan utveksle ideer og erfaringer. 
'Imagine', at du kunne jobbe med kvalitetssikring uten restriksjoner, du hadde tilgang til uinnskrenkede ressurser og alle de muligheter det kunne bringe med seg. Fantasien skal testes, når vi, til TestExpo™ 2019, tar enda et skritt for å fasilitere utviklingen i testverdenen.

Imagine if...
 
 
Dagen deles inn i felles foredrag, samt foredrag i parallelle spor:

Hjertelig velkommen!


Ved å sende inn dette skjemaet godkjenner jeg at mine personline data håndteres i henhold til vår integritetspoplicy *
todo todo