EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

TestExpo 2022

Sogetis arrangement TestExpo er tilbake! Denne gangen er det overordnede temaet "Embedded Green Quality Engineering". Velkommen!

På Sogeti er vi verdensledende innen Quality Engineering & Testing. Med 5 700 test- og kvalitetssikringseksperter i Sogeti alene og totalt 29 000 globalt i gruppen vår, kombinert med sterke metoder og akseleratorer, sikrer vi kvaliteten på kundenes agile transformasjon, øker hastigheten på kvalitetsvalidering, bruker AI-validering og injiserer automatisering på tvers av hele livssyklusen.

Som Norges største IT-konsulentselskap innen Quality Engineering & Testing deler vi jevnlig vår kompetanse. Vårt største arrangement er TestExpo™ som vi har arrangert i Norge og i flere forskjellige Sogetiländer i mange år. Bærekraft er i fokus for alle bedrifter og organisasjoner. Selv innen testing og kvalitetssikring kan vi bidra på ulike måter og jobbe mer effektivt og smartere for å være grønne. Derfor går bærekraft som en grønn tråd gjennom hele arrangementet.

Dato/Tid: 8 juni kl. 09.00-17.00
Sted: Rebel, Universitetsgata 2 i Oslo

På agendaen

Cloud-SMART-Workspace round icon 150x150.png

Spådommer for fremtiden

Vi ser på fremtiden og bærekraftige test- og kvalitetssikringsløsninger. en av våre fremste eksperter deler fremtidens bærekraftige testing og kvalitetssikring.
Modesty round 150x150.png


Agile Quality Engineering

Slik setter du smidige team i stand til å levere og distribuere i høyere hastighet og med høyere kvalitet ved hjelp av en integrert automatiseringsdrevet kvalitetsvalideringsprosess.

Automation-Chatbots round icon 150x150.png
AI Testing

Hvordan validere kvaliteten, åpenheten og nøyaktigheten til AI-løsninger eller implementere AI-baserte løsninger for å forbedre kvalitetssikringsaktivitetene dine

Automation-Service-Desk-Automation round icon 150x150.png
Test Automation

Hvordan implementere state-of-the-art testautomatiseringsplattformer og automatisere kvalitetsvalideringsaktiviteter på tvers av alle faser av applikasjonens livssyklus.

 

Key takeaways for deg fra TestExpo™ 


Opplev en rekke Norske virksomheter dele av sine erfaringer og kunnskap innen test og QA.


Hvorfor det er viktig å være fantasifull og leke med mulighetene og utfordringene innenfor test og QA


Møt likesinnede QA og testentustiaster.


Få innsikt i de seneste trendene og hva som rører seg i markedet.


Fyll din testverktøykasse med ny kunnskap til fordel for deg og din organisasjon.

 

Om TestExpo™

TestExpo™ samler 300 IT og test fagfolk og skaper et nettverk og en plattform hvor alle test og QA interesserte kan møtes.  Konferansen planlegges og gjennomføres av Sogetis interne medarbeidere som brenner for test og QA.
 

Påmelding

BY SUBMITTING THIS FORM I AGREE THAT MY PERSONAL DATA IS MANAGED ACCORDING TO OUR DATA PRIVACY POLICY.*

KONTAKT
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  Sales Manager
  +47 91 51 05 51
Print Email