EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

World Quality Report 2022-23

Presentasjon av årets World Quality Report (WQR)!

I år kjører vi en road tour i flere storbyer; Stavanger, Bergen, Trondheim før vi avslutter i Oslo. Ta del i de siste nyhetene innen Quality Engineering & Testing, den 14. utgaven av World Quality Report er nå ute.

World Quality Report er en årlig rapport produsert av Sogeti og Capgemini i samarbeid med Micro Focus. Rapporten er basert på intervjuer med 1750 IT-ledere i 32 land, fordelt på 10 sektorer. Det er en givende og verdifull rapport og benchmark for IT- og kvalitetsingeniør- og testledere, som fremhever senioreksperters programvaretesting og kvalitetssikringsutfordringer, ideer og strategier for det kommende året.

Rapporten gir deg klar og handlingsfokusert innsikt angående alt relatert til dine test- og kvalitetsaktiviteter og din virksomhets digitale transformasjon. Under webinaret vårt snakker Mark Buenen, vår fremste ekspert globalt innen Quality Engineering & Testing, om trender og innsikt fra de 7 største fokusområdene som rapporten inkluderer: 

 • Quality Orchestration in Agile Enterprises
 • Quality Automation
 • Quality Infrastructure Testing and Provisioning
 • Value Stream Management
 • Test Data Provisioning and Data Validation
 • Quality and Sustainable IT
 • Quality Engineering for Emerging Technologie

ROAD TOUR

Velkommen til vår Road Tour hvor vi snakker om de siste trendene innen testing og kvalitetssikring, globalt, per sektor og region. Få ny innsikt, se hvordan bedriften din klarer seg opp mot konkurrentene, og hold deg et skritt foran ved hjelp av rapportens innhold.

25/10 kl. 14.00-15.00, BERGEN
PÅMELDING>


26/10 kl. 08.00-09.00, STAVANGER
PÅMELDING>


26/10 kl. 17.00-18.00, TRONDHEIM
PÅMELDING>


27/10 kl. 08.30-09.30, OSLO
PÅMELDING>


Seminaret avsluttes med en spørretime hvor du får svar på dine spørsmål. Vi ønsker deg hjertlig velkommen! Inviter gjerne en kollega om du ønsker det. Alle deltakere får selvfølgelig en digital versjon av rapporten tilsendt etter arrangementet. Meld deg på i dag!

KONTAKT
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  Sales Manager, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51
Print Email