Rekrutteringsboom hos Sogeti
PRESSEMELDING
DNA

Rekrutteringsboom hos Sogeti

I 2018 har Sogeti Norge planer om å vokse mer enn noensinne. Vi har et mål om å ansette 50 nye medarbeidere innen året er omme

Sogeti Norge har siden oppstarten i Norge i 2007 vokst til å bli den største aktøren på det norske markedet innen test og kvalitetssikring med over 100 ansatte. I 2017 ansatte vi 34 nye medarbeidere, og etterspørselen på Sogetis testtjenester og QA kompetanse er sterkt økende. Derfor skal vi i år ansatte 50 nye medarbeidere – det høyeste rekrutteringsmålet hittil, i selskapets historie.

For å kunne dekke kundenes behov er vi nødt til å vokse og utvikle oss på stadig nye kompetanseområder innen QA faget. Vi har i alle år hatt stor etterspørsel etter våre tjenester, vært et meget lønnsomt selskap og trygg arbeidsplass. Vi tilbyr potensielle arbeidstakere spennende oppdrag, en solid karriere i blant de beste i bransjen, og en mulighet til å jobbe med  Norges mest spennende kunder og prosjekter, sier CEO Morten Løvstad.

Det er viktig å skille seg ut blant konkurrentene for å tiltrekke seg både de nyutdannede, og de med mange års erfaring i bransjen. Mye av vår styrke finnes i selve selskapet. Sogeti Norge har både sjelen til et lokalt selskap, men også med det største globale testselskapet i verden  i ryggen. Som en del av Capgemini Group med nærmere 200 000 ansatte og 16000 testspesialister på verdensbasis kan man gjøre karriere innen mange ulike områder. Størrelsen gir oss muskler og verdifull struktur, både lokalt og globalt. Til tross størrelsen er vårt DNA gjennomsyret av entreprenørskap og enkelthet – noe som gjør oss kjappe, fleksible og innovative. Dette er en unik kombinasjon som gjør at vi tiltrekker oss mange utrolig dyktige medarbeidere.

 

Vil ha enda flere kvinner

Som et teknologiselskap i en tradisjonelt veldig mannsdominert bransje har Sogeti i alle år jobbet hardt for å få flere kvinner inn i Sogeti Norge og til bransjen generelt. Vi vil at kvinner skal ha en plass i alle roller og posisjoner i IT-bransjen. Som platinumsponsor av ODA-Nettverk er vi stolte av en kvinneandel på 40%. Både i selskapet totalt sett, og på ledernivå.

Vi i IT-bransjen har alle et ekstra stort ansvar når det kommer til gender balance (likestilling). De selskapene som klarer å knekke koden når det kommer til likestilling kommer til å sitte inne med en uvurderlig kompetanse. Jeg mener IT bransjen er verdens mest spennende bransje, og jeg drømmer om at enda flere kvinner skal innse at vår bransje er full av spennende karrieremuligheter som venter på dem, avslutter CEO Morten Løvstad.

 

Les mer om Sogetis rekrutterinsgsbehov: https://www.sogeti.no/jobb-hos-oss/ledige-stillinger/

Les mer om «livet på Sogeti»: https://www.sogeti.no/jobb-hos-oss/livet-pa-sogeti/

Kontakt
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Therese Sinter
  Therese Sinter
  Marketing & Communications Director, Scandinavia
  +46 70 361 46 21