cloud advise
LØSNING
CLOUD

Cloud Advise

Forenkle reisen din inn i skyen med våre rådgivende tjenester og erfarne eksperter.

Dagens IT-sektor gjennomgår massiv transformasjon drevet av Sky-teknologi. Bruk av Skyen innebærer skalerbarhet, rask tilpasning til endringer og kostnadsbesparelser som har stor innvirkning på måten selskapene kjører og leverer produkter og tjenester til sine kunder.

Med alle fordeler som Skyen for med seg kommer det ikke som en overraskelse at bedrifter og organisasjoner har en interesse av å forflytte seg til Skyen. Mange er fortsatt usikre på hvordan de kan introdusere Skyløsninger i virksomheten for å maksimere potensialene.

Det er her vi kan være dere behjelpelig. Bevæpnet med våre rådgivende tjenester, skaper våre team skreddersydde roadmaps for at du skal lykkes med å bruke skyteknologi som passer for din virksomhet. Vi kan hjelpe deg med å forstå hele spekteret av muligheter rundt skyen.

  • Vi ser på nåværende infrastruktur, deres applikasjoner og behov for å identifisere mulige hindringer for å flytte til Skyen.
  • Teamene våre bistår i å ta frem en tydelig strategi for å implementere Skyteknologi på en fremgangsrik måte og tydeliggjøre plan for relevante plattformer, verktøy og hvordan deres migrering utføres på best mulig måte.
  • Våre eksperter designer Sky-miljøer; private, publike og hybrider, med fokus på deres forretningsdrevne mål

Sterke partnerskap og mange eksperter

Vi har sterke globale partnerskap med flere av de største leverandørene av publike Skyplattformer, F.eks. AWS, Microsoft Azure og IBM SoftLayer, og kan derfor tilby sertifiserte Sky-arkitekter.

Gjør din IT-avdeling det vanskelig å holde tritt med krav og ønsker fra bedriftssiden?  Minsker din IT-budget? Søker du måter å omvandle dine datasenter ved å leie en Skyleverandør uten å vite hvordan dere skal integrere de i eksisterende miljøer? Da kan vi bistå deg. Teamene våres forstår komplekse miljøer og er eksperter på Skyløsninger. Vi har allerede bistått mange av de største selskapene i verden med å designe Sky-infrastrukturen deres. Vi kan gjøre det samme for deg.

Den eneste veien til Skyen er opp. Hvis du kontakter oss så optimaliserer vi din Cloud-reise, på en konkret, pragmatisk og resultatorientert måte.