Cloud Animate
LØSNING
CLOUD

Cloud Animate

Optimere investeringer i Skyen med våre Infrastructure Manegement-tjenester.

Dagens IT-landskap øker presset på bedrifter og organisasjoners evne til å bli smidigere og å innovere raskere. Derfor fortsetter Skyløsninger å være høyt på dagsordenen. Men hvordan kan du sikre at investeringene i skyen er optimalisert slik at du får størst mulig fordel og avkastning? Det er her vi kommer inn i bildet. Vi kan administrere, automatisere og orkestrere dine applikasjoner og prosesser i Skymiljøer. Her bruker vi ofte en DevOps-modell.

Mens vi hjelper deg med å minimere kostnadene dine og påvirke virksomheten med Cloud, og maksimere mulighetene dine for å raskt oppnå og redusere miljøene dine basert på nye behov og forretningsdrevne beslutninger, hjelper vi virksomheten din til å bli mer fleksibel. Din evne til å løse nye oppdateringer hver dag eller til og med hver time gir deg forretningsverdi raskere enn noen gang før.

  • Våre Infrastructure Management-tjenester er heldekkende og inkluderer monitoering og patcher for Infrastructure-as-a-service eller private Skymodeller.
  • Vi er eksperter i å administrere dine skybaserte applikasjoner, inkludert mellomvare og plattformer, og hjelper deg med å maksimere resultatene fra databasene dine.
  • Våre team hjelper deg med å automatisere og orkestrere ditt virtuelle nettverk, håndtere Service Management Scripting, applikasjonsinstallasjoner og mer.
  • Du kan begynne å bygge løsninger i skyen, og dra nytte av IoT og analytics.

 Stor erfaring og sterke partnerskap

Våre team jobber sammen med flere av de største bedriftene i verden, for eksempel med en logistikkbedrift som migrert omtrent 100 applikasjoner til en publik Skymiljø basert på Microsoft Azure. Her oppretter vi nye miljøer og gir støtte til eksisterende Skyløsninger for kunden som beregner at denne måten sparer 30% av IT-kostnadene.

Vi har sterke globale partnerskap med flere av de største leverandørene av publike Skyplattformer, F.eks. AWS, Microsoft Azure og IBM SoftLayer.

Den eneste veien til Skyen er opp. Hvis du kontakter oss så optimaliserer vi din Cloud-reise, på en konkret, pragmatisk og resultatorientert måte.