Testing Academy
LØSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Sogeti Testing Academy

Sogeti Testing Academy holder våre profesjonelle testere rundt om i verden oppdatert på siste nytt innen testing, slik at vi kan støtte våre kunder best mulig.

Som verdensledende innen forretningsdrevet test og kvalitetssikring, er vi stadig på utkikk etter måter å styrke ferdighetene til vårt testteam bestående av 12.000 testspesialister fra hele verden, ved å tilby den beste opplæringen og faglig utvikling som er tilgjengelig, basert på vår ekspertise og visjoner innen test.

Med testere i land fra India i øst, gjennom Europa og till USA i vest er det viktig for oss å kunne tilby opplæring samtidig til så mange ansatte som mulig, uten at det kommer i veien for våre kundeoppdrag. For å løse dette tilbyr vi en løsning kalt Sogeti Testing Academy, som er utviklet spesielt for vårt internasjonale testfellesskap, slik at vi kan tilby våre ansatte online opplæring. Dette gjør det mulig for alle våre ansatte å delta på virtuelle kurs, uansett hvor de befinner seg, ved å logge inn hjemmefra, fra kontoret, hos kunder eller på favoritt kaféen.

Sogeti Testing Academy tiltrekker testspesialister fra hele verden til å jobbe hos Sogeti. Dette medfører at vi hele tiden får utviklet og bygget ekspertise innen test og kvalitetssikring, som igjen gir fordeler for våre kunder.

Kontakt
  • Gro-Synne Ingebricson
    Gro-Synne Ingebricson
    Sales Manager, Sogeti Norway
    +47 91 51 05 51