LØSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Gen AI Amplifier for Software & Quality Engineering Kickstarts

Gen AI Amplifier er en banebrytende akselerator for programvareutvikling og kvalitetssikring. Det inkluderer forhåndsdefinerte instruksjoner for å akselerere kritiske trinn gjennom hele utviklingsprosessen, fra krav til levering, gjennom hele utviklings- og moderniseringsreisen.

For å komme raskt i gang med vår akselerator Gen AI Amplifier, tilbyr vi fire kickstarter

1. Demo

Her starter vi med en 1-2 timers demonstrasjon med eksempler på standardiserte brukstilfeller for Gen AI Amplifier.

2. Bevis på verdi

På bare to uker hjelper vi deg med å forstå den potensielle styrken til Gen AI Amplifier for prosjektene dine, basert på bedriftens inngangsdata. Du får en evaluering av to til tre brukstilfeller basert på viksomhetens prioriteringer.

3. Pilot 

Her utfører vi en grundig produktivitetsanalyse av potensielle nye brukstilfeller som passer din virksomhet. Sammen med oss i Sogeti evaluerer vi brukstilfellene og har en fullstendig evaluering og analyse på plass innen åtte uker.

4. Akselerere

For å utnytte og utnytte Gen AI fullt ut innen kvalitets- og ingeniørprosessen, hjelper vi deg med å integrere og distribuere Gen AI-forsterker fullt ut, for å akselerere produktiviteten i utviklingsarbeidet

Interessert?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake til deg innen kort tid. Du kan også henvende deg direkte til våre kontakter i Norge og komme raskt i gang med den kickstarten du er interessert i. Du finner kontaktinformasjonen øverst på denne siden.

CONTACT
 • Morten Løvstad
  Morten Løvstad
  CEO, Sogeti Norway
  +47 95 25 76 94
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51
Gen AI Amplifier for Software & Quality Engineering