close up on phone
LØSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Mobiltest

Sogeti er verdensledende innen test og utvikling av mobile applikasjoner. Vi kan tilby metoder for mobiltesting, og løsninger som sikrer at den forventede forretningsverdi leveres gjennom mobile løsninger. Våre tjenester innen mobiltesting støttes av vår globale anerkjente testmetode TMap® og vårt globale Mobile Testing Center of Excellence.

Mobiltesting er for mange bedrifter og organisasjoner en viktig bestanddel. Sammen med oss kan du være sikker på at du er forberedt, og har en sterk partner i feltet. Vi kan tilby en omfattende portefølje av tjenester innen mobiltesting.

TMap® NEXT for mobil: En strukturert tilnærming til mobiltesting

Våre mobiltesttjenester støttes av vår strukturerte testmetodikk TMap®NEXT og er tilpasset for optimal støtte av din mobiltesting.

Vår TMap® NEXT for Mobil kan brukes til ulike formål. Den er skreddersydd for våre kunders ulike behov og utviklingsmetoder. Dette er relevant fordi utviklingsprosesser for mobil ofte er smidig, med kort «time-to-market». TMap® for Mobil kan brukes i ulike prosjekter on-site, og også i vårt eget Mobile Testing Center of Excellence. Den kan bli brukt i agile utviklingsprosjekter, så vel som i fossefallprosjekter.

Vår TMap ® for Mobil tilnærming sikrer balansen mellom risiko, resultater og kostnader. Vi er engasjert i forretningsdrevet mobiltesting, med mål om å gi en klar bedriftsverdi.