sap
LØSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

SAP Business Assurance

Vi sørger for effektiv ende-til-ende-validering av SAP S / 4HANA-implementeringer, og sikrer bærekraftige forretningsprosesser av høy kvalitet i tråd med dine behov.

Sikre ende-til-ende kvalitet for SAP-klienter med økt hastighet

Nedtellingen for nåværende og fremtidige SAP-kunder for å migrere til S / 4HANA har begynt, så det er viktigere enn noen gang å sørge for at du har en erfaren, uavhengig partner som støtte.

Våre spesialister innen Digital Assurance og Testing kan ta seg av overføringen gjennom hele applikasjonslandskapet ditt, inkludert effektiv testing og ende-til-ende-validering av SAP S / 4HANA-implementeringen, konverteringer, oppgraderinger, plattformmoderniseringer og forretningstransformasjonssprogrammer.

Prosessen vi bruker er designet for å hjelpe deg med å fokusere på kjernevirksomheten din, ved å sikre deg en risikofri og sømløs vei til SAP S / 4HANA. Det beste av alt, vår S / 4HANA Business Assurance-løsning har opptil 70% gjenbruk av testscenarier - reduserer kostnader og krefter - og er basert på vår metodikk for testprosessforbedring (TPI®NEXT). Dette er det siste tilskuddet til vår omfattende portefølje av SAP Business Assurance-tjenester.

Hvordan skiller vi oss ut?

Sogeti har spesialister, metoder og akseleratorer som hjelper til med å forbedre testhastigheten i et SAP S / 4HANA-landskap

Innovasjon og hurtighet

Innovasjon er en viktig ingrediens for både virksomhetssikring og sluttproduktets kvalitet. Vi har utviklet en omfattende testtilnærming for SAP business asurance med smidig «SAP Activate PRACTICES XL», sammen med en rekke akseleratorer som hjelper til med å forbedre testhastigheten i et SAP S / 4HANA-landskap med optimalisert automatisering som en hjørnestein.

Fremtiden

Siden S / 4HANA er ment å være det digitale hjertet i en bedrift med mange integrasjoner og grensesnitt, er det også et midtpunkt i innovasjonene våre. Vi utnytter vår forståelse av neste generasjon testingsteknologier, inkludert AI og Machine Learning elementer, og bruker den for SAP-løsninger.

Lokal og global

Sogeti tilbyr en fleksibel global leveransemodell, som støtter Agile, DevOps og tradisjonelle tilnærminger. Vi benytter oss av våre best practises sammen med lokale og globale eksperter for å skreddersy de beste løsningene for deg. Dette inkluderer vår Cloud-forsyning av testverktøyet ‘OneShare’ som gir fleksibilitet og effektivitet for betaling per bruk.

Outotec

Outotec etablerte et samarbeid med Sogeti, med et mål om å utnytte testautomatisering og sikre end-to-end-kvalitet i SAP-landskapet. Prosjektet gikk kjempebra. Teamet vårt gir for tiden et helhetlig syn på viktige testprosesser for organisasjonen.

Hvordan vi fikk verdi

Sogeti tok det fulle ansvaret for ende-til-ende kvalitet, noe som betyr at vi satte opp testarkitekturen og tilnærmingen, og gjennomførte utførelse på etterspurte aktiviteter (Lights-Out Testing) med en kombinasjon av både lokale spesialister og offshore fageksperter.

Sogeti-påvirkning

Etter ett års samarbeid klarte Sogeti å utnytte testautomasjonen i SAP og utvide den til andre applikasjoner, for eksempel MS Dynamics, og videre til PLM. Nå er et team av Sogeti-eksperter ansvarlig for både testautomatisering og testhåndtering, med ressurser som opererer på Outotecs kontor, med støtte fra Sogetis offshore-team. I tillegg til regresjonstesting, hjelper Sogeti med testing av brukere, og trener Outotec-ansatte i testing med bruk av SAFe (Scaled Agile Framework) -modus.

Våre eksperter

Våre eksperter samarbeider tett med kundene våre for å lage tilpassede løsninger fra eksisterende og ny teknologi for å levere resultater raskt. Vi har over 25 års erfaring, og tilbyr noen av de mest innovative løsningene på markedet.

CONTACT
  • Gro-Synne Ingebricson
    Gro-Synne Ingebricson
    CSO, Sogeti Norway
    +47 91 51 05 51
Continous Testing Report 2020
World Quality Report 2022-23