wqr 2015-16
EVENT
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Siste nytt fra World Quality Report

Årets rapport tar spesielt opp test og QA i forhold til Digital Transformation, DevOps og Sikkerhetstesting. Rapporten viser også til kraftig vekst i testbudsjettene hos IT-avdelingene og at stadig flere velger å etablere egne testorganisasjoner for å standardisere og industrialisere.

Tid: Mandag 19. oktober kl. 17.30
Sted: Stratos, Youngstorget 2 A, Oslo

Disruptive teknologier, som Internet of Things (IoT), Big Data og mobile løsninger endrer virksomheter hurtigere enn noen gang tidligere. Organisasjoner må reagere raskt for å ligge i front av utviklingen, sikre sin konkurransekraft og tilpasse seg nye forretningsmodeller.

Sogeti Norge inviterer deg til å høre Mark Buenen, forfatteren av World Quality Report 2015/2016, presentere hvordan 1560 IT-ledere vurderer og ser på dagens situasjon og fremtiden for Test-og QA-faget.

Vi møtes i 11 etasje, på utestedet Stratos, til kalde drikker, fingermat og mingling. I år møtes både kunder, Sogeti-ansatte og samarbeidspartnere til en felles happening, og for å feire den positive veksten og utviklingen av testfaget i Norge.

AGENDA

  • 1730 – Mat og mingling
  • 1800 – Presentasjon av WQR - Mark Buenen
  • 1900 – Pause
  • 1915 - 2000 – Siste del av WQR og spørsmål

World Quality Report, hvor 1560 personer fra 32 ulike land har deltatt, er den eneste globale rapporten om applikasjonskvalitet og den har blitt utgitt årlig siden 2009. Årets utgave er den syvende i rekken og det er benyttet telefon- og nettbaserte intervjuer. Studien er basert på en analyse av fem grupper, som bestod av IT-sjefer, applikasjonssjefer, IT-direktører, ledere innen kvalitetssikring og test, samt ledere for digitale satsinger og markedssjefer. Rapporten har blitt gjennomført med deltakere fra hele verden gjennom kvantitative intervjuer etterfulgt av kvalitative og omfattende diskusjoner.

Påmelding