Christian Reehorst
OM OSS
JOBB

"Jeg er en del av et team som presterer hver gang"

Christians karriere har vært preget av sterke relasjoner til sine kolleger, sertifiseringer og muligheten til å få ansvaret som teamleder for et utviklingsteam. Han føler seg også stolt av denne presentasjonen av ham der du blir bedre kjent med ham.

Beskriv deg selv med tre ord:
Omgjengelig, løsningsorientert, uredd

Fortell litt om din bakgrunn:
Har gått lærer- og dramastudie, og jobbet som pedagog og med barn i flere år før jeg begynte å på IT. Masterstudie fra universitet i Tromsø i Computer Science. Begynte som Trainee hos Sogeti våren 2018.

Jobbe for Sogeti har gitt meg:
Et sterkt fagmiljø og trivelige kollegaer

Livet mitt utenfor Sogeti:
Familien min betyr mye for meg, og som eldst av 7 søsken har jeg kanskje ikke noe valg. Ellers liker jeg å spille frisbeegolf om været tillater det, tilbringe tid med kjæresten min, og oppleve nye land og kulturer.

Sogetikulturen er:
"Best i test" ljomer alltid i taler, i bunnen av felles e-poster og på sosiale sammenkomster, og det er en meme, men likevel noe jeg tror definerer oss. Det er en forventing til oss selv og til hverandre at vi er en del av et lag som presterer hver gang.

Har du et spesielt Sogetiminne?
Det er vanskelig å bare velge ett, og det tror jeg er fordi det jobber så mange flotte mennesker i Sogeti. På toppen ligger kanskje sommerfesten i 2019 med Capgemini, der vi var på en veddeløpsbane i Bærum, og ikke en av de kjipe med vogner, nei ordentlig sal med kusk på toppen av hesten. I tillegg skulle kleskoden være inspirert av The Great Gatsby. Ordentlig stilig kveld.

Høydepunkter i din karriere så langt:
Det startet med et jobbintervju for et konsulentselskap som jobber med test. Etter det jeg vil karakterisere som et shaky andregangsintervju av meg selv, fikk jeg møte sjefen, som jeg opplevde som min "biggest fan". En utrolig engasjert og karismatisk mann som ikke var i tvil om at jeg kom til å passe perfekt hos dem. Siden den gang har det gått slag i slag hos Sogeti. Sertifiseringer, sterke relasjoner til kollegaer og oppdrag som jeg mestret der jeg etter hvert fikk ansvar som team lead for et utviklingsteam. Sist er det vel at jeg har fått en profil av meg selv på Sogeti.no? 

Hva er en typisk Sogetier?
Hjelpsomme, sosiale og imøtekommende er vel det jeg vil trekke frem som mest typisk. Skal sies at det stort spenn på menneskene som utgjør Sogeti, og vi har nok litt av alt.

Bli kjent med dine fremtidige ledere
KONTAKT
  • Christian Reehorst
    Christian Reehorst
    Senior Konsulent
    +47 45 22 52 83
FAKTARUTE

Navn: Christian Reehorst
Tittel: Seniorkonsulent
Født : 1985
Bor: På Sandaker i Oslo
Familie: I et forhold
Fritidsinteresser: Frisbeegolf, bøker, brettspill, gaming og volleyball

Vil du jobbe med oss?
Vår satsing på kvinner