Karla Røengen-Wistedt
OM OSS
JOBB

"Jeg setter stor pris på fokuset på teamarbeid"

Karla er ganske fersk i Sogeti-familien men har allerede fått følelsen av at det sosiale er viktig for oss. Noe som også motiverte henne er at hun og sjefen hennes tidlig satte klare karrieremål.

Beskriv deg selv med tre ord:
Strukturert, sosial, og optimistisk

Fortell litt om din bakgrunn:
I 2017 begynte jeg på en bachelor i ingeniørfag - data ved Oslomet Storbyuniversitetet, som har gitt meg en veldig bred kompetanse innen informasjonsteknologi. Studiet var sterkt rettet mot programmering og utvikling, og det var ikke før underveis i studiet da jeg fikk en deltidsjobb, at testing-verdenen åpnet seg. Her fikk jeg prøvd meg på definering av testtilfeller og gjennomføring, og jeg fikk også tatt en sertifisering i ISTQB Foundation. I vinter 2020 ble jeg tipset om å søke på en stilling hos Sogeti, da jeg syntes at testing var veldig spennende å holde på med. Etter et par intervjurunder ble jeg ansatt av Sogeti og jeg startet i januar 2021. Jeg trives veldig godt og ser frem til å være med på IgnITe-programmet i september!

Hva jeg gjør:
Akkurat nå jobber jeg på et prosjekt der vi tester en ny løsning som sikrer fremtidig utvikling og oppgradering på plattformen. I dette prosjektet er det mye spennende som skjer, da jeg får jobbet med mange forskjellige mennesker på tvers av bedrifter og land.

Det jeg liker ved Sogeti:
Jeg er fortsatt ganske fersk i Sogeti-familien, men jeg har allerede opplevd mye godt. Allerede fra første arbeidsdag så opplevde jeg fokuset Sogeti har på teamarbeid og fokuset på det sosiale. Selv om det går i hjemmekontor, så har Sogeti lykkes godt med fellesskaps-biten. Hver dag er det satt opp møter hvor man kan spise lunsj eller ta en kaffe med tilfeldige kollegaer for å slå av en prat.

Noe jeg også liker veldig godt med Sogeti, er at de oppmuntrer alle ansatte til å sette karrieremål for året, sammen med avdelingsleder. Dette gir meg en sterk motivasjon til å vokse og å utvikle meg som person og ansatt.

Livet mitt utenfor Sogeti:
Utenfor Sogeti så gjør jeg mye forskjellig. Som nevnt tidligere så liker jeg å tilbringe tid med gode venner, gå turer, og ha filmkvelder/spillekvelder, men jeg er også opptatt av nærmiljøet mitt. Jeg er involvert i Røde Kors sitt ungdomsarbeid i bydelen min, også er jeg hobbypianolærer til noen av nabolagets barn. Jeg er også aktiv i min menighet, og ledertreningen som menigheten driver.

Hvorfor søkte du på jobb i Sogeti?
Jeg søkte på jobb i Sogeti etter å ha blitt anbefalt av en tidligere kollega. Min tidligere kollega nevnte at dersom jeg ønsket meg en karriere i test, så er Sogeti "best i test".

Bli kjent med dine fremtidige ledere
KONTAKT
  • Karla Røengen-Wistedt
    Karla Røengen-Wistedt
    Konsulent
    +47 415 49 286
FAKTARUTE

Navn: Karla Røengen-Wistedt
Tittel: Konsulent
Født: 1997
Bor: Jeg bor på Bjørndal i Oslo
Familie: En fantastisk ektemann og to kattepuser
Fritidsinteresser:  Gode venner! ,kose meg på en kafé, gå turer, eller arrangere spillekvelder/filmkvelder.

Vil du jobbe med oss?
Vår satsing på kvinner