Neeru Bhardwaj
OM OSS
JOBB

"Kulturen er så inkluderende og upretensiøs"

Neeru har jobbet med oss ​​i flere år, og en stor del av det skyldes at hun har kunnet jobbe med prosjekter som har vært samfunnskritiske og at hun dermed har vært en del av å bidra til et bedre samfunn. Her blir du kjent med Neeru som er en av avdelingslederne våre.

Fortell litt om din bakgrunn
Det var veldig tilfeldig at jeg havnet innenfor IT verden, men da jeg først havnet her, ble interessen større og større for hver dag jeg lærte noe nytt.
Jeg har en bakrunn fra Universitet i Oslo, med en Bsc i Computer Science. Og en Msc in Software Engineering fra London, England.
Jeg har erfaring fra flere av de største konsulentselskapene i Norge, og har jobbet blant annet i Accenture og Sopra Steria. Dette er min andre gang i Sogeti, og jeg har med årene funnet ut at dette er det riktige stedet for meg. Det er veldig givende å jobbe i Sogeti.

Jobbe for Sogeti har gitt meg
Mange muligheter og en solid erfaring. Jeg har fått muligheten til å jobbe i mange prestisjefylte prosjekter der det har vært høyt trykk og fokus. Mange av løsningene som jeg har jobbet med var og er samfunnskritiske. Det gir i dag en god følelelse, at man har bidratt slik til samfunnet. Mange av løsningene er jeg selv bruker av i dag, og det er utrolig gøy å bruke noe man har vært en del av. Sogeti har også gitt meg et veldig stort nettverk og en kompetanse som er svært ettertraktet i markedet. Sogeti er best på test, og jeg er stolt av å jobbe for en organisasjon som har et slikt varemerke.

Livet mitt utenfor Sogeti
Sogeti er et abeidsted med gode verdier, en av verdiene er blant annet er glede. Det skal være gøy å jobbe i Sogeti, og det skal være tid for fritid.
Det tilrettelegges for at vi kan ha en jobb som også gir tid  til fritid, noe som er essientelt for gleden tenker jeg.

På fritiden, driver jeg med litt yoga, prøver noen gode matoppskrifter med familie,samt gode venner.

Sogetikulturen er...  
Svært inkluderende og uhøytedidelig. Det er morsomt å jobbe for Sogeti. Vi har en kultur der du fort kan finne din plass, og ta plass. Sogeti er et selskap hvor terskelen er svært lav, til å nå sin leder.

Jeg setter pris på de verdiene vi har i Sogeti, blant annet enkelthet, frihet, tillitt, og ærlighet. Dette er verdier som jeg setter høyt, og jeg forbinder meg selv me dette. Da jeg ønsket å komme tilbake til Sogeti var det bare å sende en sms til administrende direktør, og bare et par uker etter var jeg ute i oppdrag.

Hvorfor har du jobbet i Sogeti i så mange år?
En av hovedgrunnene til at jeg jobber i Sogeti, har vært kulturen i Sogeti. Her er terskelen til å dele kompetanse svært lav. Det er mye kompetanse i Sogeti som gjør at hverdagen aldri er den samme. Sogeti har et utrolig godt nettverk og et godt samhold. En annen hovedgrunn for at jeg har jobbet i Sogeti i så mange år, er pga ledelsen i Sogeti. Her finner du en leder som er flink til å lytte, en som anerkjenner deg, en som tilrettelegger din hverdag, og en som motiverer deg og ikke minst inspirerer deg.

Vi søker stadig etter nye medarbeidere. Hva slags type person søker vi etter, og hva slags bakgrunn bør man ha?
Er du teknisk og nysjerrig etter å lære mer, da er Sogeti det riktige stedet for deg. Utsagnet «only sky is the limit» er et utsagn som passer for deg som vil jobbe hos oss. Her er læringskurven veldig bratt, og den stopper nesten aldri. Har du en teknisk utvikler, teknisk tester eller en teknisk lead i deg, så er Sogeti det rette stedet. Søk da vel!

todo todo
KONTAKT
  • Neeru Bhardwaj
    Neeru Bhardwaj
    Avdelingsleder
    047-235 083 11