TPI
LØSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

TPI

Ta pulsen på din testvirksomhet. Med våre Test Process Improvement-modeller får du en rask innsikt i hvordan din bedrifts testmodenhet er. Du får også et veikart for hvordan testprosessen kan forbedres, bli mer effektiv og sammenligne deg selv med andre virksomheters modenhet.

Våre modeller for Test Process Improvement og Test Maturity Assessment er basert på vår TPI® modell og vårt såkalte Quality Blueprint-rammeverk.

TPI® er vår verdensledende testmodell for å få en objektiv, trinnvis forbedring av forretningsdrevne testprosesser. I løpet av det siste tiåret har hundrevis av kunder over hele verden brukt det til på en god måte å angripe sine testutfordringer. Modellen er dokumentert og blir oppdatert regelmessig. Du finner den blant publikasjonene i vår globale online bokhandel.

TPI-modellen gir et enda bedre resultat når den kombineres med vår Quality Blueprint-rammeverk. Dette innovative rammeverket inkluderer en konkurransedyktig analyse mot industristandarder og sammenligner organisasjonens testmodenhet overfor andre i samme bransje, inkludert dine konkurrenter. Det hjelper deg å ta bedre avgjørelser når det kommer til din egen testvirksomhet.

Våre eksperter fra hele verden har tilgang til vår testdatabase som oppdateres kontinuerlig basert på nye vurderinger og rapporter etter sektor, inkludert resultatene fra vår årlige World Quality Report.

Mange fordeler

Vi hjelper deg å avdekke dine nøkkelutfordringer relatert til testprosessen, oppnå en høyere modenhetsgrad og skape effektive prosesser. Denne forretningsdrevne tilnærmingen for å forbedre dine testprosesser gir deg mange viktige fordeler:

 • En klar innsikt i hvor modne eksisterende testprosesser er, og hvordan du står i forhold til konkurrentene
 • En forståelse av hvilke skritt du må ta for å oppnå dine forretningsspesifikke mål
 • Mer effektive testprosesser i tråd med dine primære forretningsmessige mål
 • En følge av dette vil være økt produktivitet, forkortet «time-to-market» og lavere testkostnader
 • Tilgang til beste praksis og erfaring
 • Reduserte forretnings- og IT-risikoer gjennom klar struktur og overholdelse av statlig regulativ (særlig relevant for bank og finans, telekom, farmasøytisk industri og offentlig sektor)

Slik garanterer vi høy testkvalitet og -resultater

Vi samarbeider for å kunne skape en testorganisasjon som håndterer de viktigste testutfordringene, forbedrer effektiviteten og øker produktiviteten betraktelig.

Vi tilbyr praktiske anbefalinger for kontinuerlig forbedring gjennom å:

 • Måle og rangere din nåværende modenhet i vår TPI modell
 • Sammenligne din virksomhets testmodenhet mot industristandard med våre Quality Blueprint-data
 • Stake ut kursen og legge konkrete planer for fremtiden som fokuserer på virksomhetens viktigste forretningsmessige forhold
 • Utnytte beste praksis-akseleratorer og våre tilgjengelige verktøy for å redusere kostnader og øke produktiviteten

Kontakt
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51