Kognitiv QA Kickstart
LØSNING
COGNITIVE QA

Kognitiv QA Kickstart

Kom i gang med kvalitetssikring på steroider ved å benytte kunstig intelligens og dataanalyser. Med vårt kickstart-tilbud kommer du raskt på banen.

Det å sikre kvalitet, validere ende til ende opplevelsen til dine kunder, og teste applikasjonene dine over en mengde av enheter og plattformer, er en utfordring for mange virksomheter. Vårt kognitive QA Kickstart-tilbud passer for deg om vil benytte den seneste teknologien og smarte analyser for å løse disse utfordringene, og dermed skape konkurransefordeler for din bedrift.

Vår kognitive QA Kickstart inneholder en Proof of Value (PoV) workshop, der vi går gjennom deres muligheter med den nye teknikken, og samtidig drar nytte av tidligere gjennomførte workshops i flere forskjellige bransjer. Vi fokuserer på å analyserer strukturert data for å optimalisere eksisterende tester og konfigurasjoner, samt deler og gir deg forhåndsdefinerte kvalitetsparametere ved å benytte et intelligent dashbord.

Alle tidligere gjennomførte PoV workshops har tilført en stor verdi og levert omfattende prosessforbedringer, og testeffektive besparinger for våre kunder. 

Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

KONTAKt
  • Gro-Synne Ingebricson
    Gro-Synne Ingebricson
    Sales Manager, Sogeti Norway
    +47 91 51 05 51