Kognitive QA tjenester
LØSNING
COGNITIVE QA

Cognitive QA Services

Kognitiv Quality Assuranse (QA) er moderne test og kvalitetssikring på steroider. Vi benytter kunstig intelligens og analyse for å jobbe raskere med å optimalisere kvaliteten til dine applikasjoner

Kvalitetsvalidering, ende til ende validering av kundeopplevelsen, og testing av applikasjoner over en rekke forskjellige enheter og plattformer skaper komplekse utfordringer for de fleste organisasjonene i dag. I den siste utgaven av World Quality Report (WQR) 2017, viser det seg at 99 prosent av alle organisasjoner har utfordringer i forbindelse med kvalitetsarbeide i agile prosjekter, og kun 16 prosent av alle testaktiviteter er automatisert. Denne tilnærmingen er ikke bærekraftig, og er ikke egnet til å løse dagens stadig mer komplekse kvalitetsutfordringer.   

Kun eksperterfaring alene er ikke tilstrekkelig til å være forberedt. Ytterligere kilder til intelligens må benyttes. Innovasjoner innen analyse, kunstig intelligens og datavitenskap hjelper organisasjoner med å identifisere ineffektive områder, og fjerne dem før de har negativ innvirkning på virksomheten. Innovasjonene gir også innsikt i forretningsprosesser og tilnærminger som kan forbedres, som før ikke var synlige.

Vi kombinerer våre markedsledende ressurser innen Digital Assurance and Testing med vår omfattende kunnskap innen Analytics og kognitive tjenester, med et mål om å hjelpe deg og din virksomhet på veien mot en framtidssikker QA.

Vår kognitive QA er et av nøkkelprinsippene som er bygd opp rundt å forutse det uforutsigbare Vi ønsker å utfordre den etablerte tilnærmingen til å finne det uventede, og fjerne det irrasjonelle.

Vårt tilbud

Med kognitiv QA bruker vi selvlærende og analytiske teknologier for å tillate Predictive QA Dashboards, Smart QA Analyse, Intelligent QA Automasjon og kognitive QA-plattformer.

Med kognitiv QA kan vi:

 • Gjøre det mulig for våre kunder å oppnå rask og effektiv kvalitet ved å benytte en intelligent tilnærming til QA.
 • Innføre intelligente, selvlærende og analytiske teknologier som muliggjør visualisering, analyse, automatisering og kognitiv input til kvalitetsarbeidet på produkter og tjenester.
 • Aktivere smart beslutningstagning angående kvalitetssikring basert på faktiske data, nåværende brukermønster, og tilbakemeldinger fra brukerne.
 • Levere kvalitet med lysets hastighet i en kompleks og online verden til optimalisert kost

KontaKt
 • Gro-Synne Ingebricson
  Gro-Synne Ingebricson
  CSO, Sogeti Norway
  +47 91 51 05 51
Cognitive QA Kickstart
World Quality Report 2022-23